Vučević: Neće biti napretka dijaloga dok je Kurti na vlasti, Lajčak to zna

Ostavite komentar


  1. Neće biti napretka dijaloga dok je Kurti na vlasti, Lajčak to zna i svi visoki predstavnici EU.

  2. „Mi imamo posla sa nekim ko ne želi mir i ko želi etničko čišćenje Srba na Kosovu i Metohiji. ?

    Ako predsednik Srbije bude odučio da ih poseti, to će biti u koordinaciji sa Kforom, Euleksom i svim institucijama sa kojim bude trebalo“, dodao je Vučević.

    Ako Predsednik Srbije „ispostuje proceduru“ i dobije dozvolu za ulazak na Kosovo, NIKO i ne preti da ce ga UHAPSITI, uhapsen ce biti samo ako BEZ DOZVOLE udje na Kosovo i to je sve sto je „objasnio“ Gospodin Ministar Sveclja da nebi posle bilo „mi to nismo znali“ !

  3. Pozitivno je to da barem ti verujes u te nebuloze,zar ne NOBODY?Ja koliko mogu da shvatim je to,da tebe pamcenje ne sluzi bas najbolje sto je i razumljivo.Necu da budem drzak pa da ti persiram,ali Albin Kurti nije na vlasti toliko koliko mi imamo problema sa vama,seseljevcima i sovinistima.Niko od postenih i pristojnih srba nema problema na Kosovu,nego vasi kriminalci koji su dosli iz unutrasnjosti.Albin Kurti nije aktivan u BiH,Hrvatskoj,Crnoj Gori,a vidi cuda i tamo imate problema!A ti,i sva ta sovinisticki odgojena banda koja drzi svoje gradjane 12 godina kao u Getu,niste merodavni ili kompetentni druge da osudjujete.Onoga dana kad vas narod Srbije otprati gde vam je mesto,nikakvih problema nece biti medju nasa dva naroda.A tebi je mozda zadnji voz da stvoris svoje ja,a ne kako ti ulicar vucic naredjuje.

  4. Vidi ti njega boga ti
    On hoce da nam menja Premijera
    Ai svaka tu cast Vucevicu
    Proslo je vreme kad je Milosevic postavljao lutke na foteljama kao vodje Albanaca
    Toga vise neces nikad doziveti

  5. Zato sto Kurti nije korumpiran kao vi i oni prosli politicari kosova. E to vam ne ide na korist

  6. Da, da ti si za mir, a taj koji ne zeli mir je za tebe Bandit!
    – pa jel ume neko od vas da upotrebljava drugi jezik, ili nacin komuniciranja?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.