Vučević: Neko ko nije sa Balkana nas vraća u prošlost, direktnije da razgovaramo jedni sa drugima

Ostavite komentar


  1. Pa to Rusi konstantno rade, ko drugi? Sve vreme nam ne daju da krenemo napred.

  2. On je za televiziju Juronjuz Srbija (Euronews) rekao da mu je utisak da balkanskim narodima „ne dozvoljavaju da se sami dogovore“.
    Komentar: Cista laz. Dok smo se „sami dogovarali“ bilo za zasejano srbsko na svim teritorijama entiteta SFRJ-a. I to se jos pokusava ali „smetaju stranci“ sto nije istina. Smeta slabost Rusije, njen neoc da podrzi Beograd u svojim namjerama da zasadi „srbsko“ u Crnoj Gori, Makedoniji, Kosovo…jedino u Hrvatskoj nije uspelo da raste…

  3. Svašta. Ko im je branio da razgovaraju sa bilo sa kime? Čeka na proceduru izborne krađe koju su organizovali njegovi partijski drugovi? Već je trebalo da da ostavku.

  4. Eto, baš pre neki dan, neko ko nije sa Balkana,odvede Vulina na Staljinov grob?

  5. „Neko ko nije sa Balkana nas vraća u prošlost,“
    Ma dal je to moguće!?
    Kako da vas bilo ko vraća u prošlost kad vi iz nje uopšte ne izlazite,stalno ste u njoj.

  6. Зар ниси приметио, да нико више нема интереса да разговара, не са Србијом, него са вама из Cosa Nostra, a la Serba.. ? Била једном једна држава на Балкану, имала свог Краља и Краљицу, били су добри верници, били су поштовани од суседа, једини изузетак су били Бугари, до данас.

  7. Ovo „kada bi balkanski narodi direktnije razgovarali jedni sa drugima, da bi lakše postigli dogovor “ je istina samo kad je mafija u pitanju. I politicari u sprezi sa njom. Kakav Balkan? Nije 1914. Mladi putuju po svetu, internetom se povezuju. Nema tih geografskih odrednica kod njih.

  8. Na primeru Premijera Srbije jasno vidimo da „kada se neko dugo pretvara da je budala da to moze da mu ostane za stalno“ !
    Kada bi bio „priseban“ lako bi uocio da „moderatori“ postoje ISKLJUCIVO zbog Srbije i samo tamo gde Srbi i Srbija prave probleme !
    Osim SVI sa Srbijom, nema drugih drzava u Regionu koje medjusobno imaju probleme koje ne mogu da rese bez „stranih medijatora“ !

  9. Vi samo razumete jezik sile . Vi ne poznajete dogovore. Koliko smo vama pitali za razgovore ali ste mislili da ste sami bog. E sad razumete dobro silu, postali ste vreca za udaranje. Nema vise razgovora sa teroristima. Pobili ste po citavom yuge. Niko vas ne voli.

  10. „Vučević: Neko ko nije sa Balkana nas vraća u prošlost, direktnije da razgovaramo jedni sa drugima“

    Meni se svidja ovaj prijedlog. Za pocetak pocnite razgovarati i postignite dogovor sa opozicijom u Srbiji. Pa polako dalje.

  11. imali ste 12 godina ,sto to ne uradiste .
    gradjani Srbije sve losije zive .Vi morate otici sa vlasti zbog losih i sve tezih uslova zivota ?ovde

  12. Pa to Rusi konstantno rade, ko drugi? Sve vreme nam ne daju da krenemo napred.
    A poslednja rečenica… Kakvo bezobrazno manipulisanje činjenicima… „Neko radio njemu u korist…“ Tačnije: „Neko mu se svetio što nije sa SNS i pokušao je da ga sroza otkazom.“

  13. Eh, kada radikali počnu da pričaju o direktnim razgovorima i toleranciji.

  14. Gospodine Vučeviću sta vi kao premijer Srbije kazete na ovo? Ovo je bila izuzetna prilika da vlastitim primjerom pokazete volju (iskrenu) za pokretanje dijaloga:

    „Na dan godišnjice zločina: MUP RS u Višegradu organizuje vježbu – tu su specijalci, helikopter…

    Vježba je zakazana, naime, na dan kad se obilježava godišnjica jedne od „živih lomača“ koje su se dogodile u Višegradu u junu 1992. godine. Pripadnici paravojne formacije Osvetnici, na čelu sa najokrutnijim zločincima iz Višegrada Milanom i Sredojem Lukićem, zapalili su žive civile, većinom žene i djecu. Dana 14. juna u kući Adema Omeragića u Pionirskoj ulici zapaljeno je oko 70 bošnjačkih civila uglavnom iz sela Koritnik. Najmlađa žrtva je imala svega dva dana. Sličan se scenario dogodio dvije sedmice poslije kada je zapaljeno 70 bošnjačkih civila u kući Mehe Aljića u višegradskom naselju Bikavac. O strahotama na Bikavcu je pred Međunarodnim krivičnim sudom za bivšu Jugoslaviju (MKSJ) svjedočila Zehra Turjačanin. Spaljivanja civila vršena su na još desetak drugih lokacija.“

  15. jeste , stranci su za sve krivi , kako da ne .
    nema tu greha sa naše strane uopšte . Pa tako nešto ne bi moglo da pomisli ni dete u obadaništu .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.