Vučević: Nismo ničiji 1

Vremena nisu laka, brojna su iskušenja pred nama, ali poručujemo da mi nismno ničiji, već smo svoji, borimo se i živimo za Srbiju, rekao je danas gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, na obeležavanju slave Srpske napredne stranke Svete Petke, kao i da se SNS „ne boji kriminalaca, tajkuna i političara pohlepnih na novac“ tajkuna.

Nema prepreke, rekao je Vučević, domaćin slave, „koju ne možemo da savladamo i nema izazova dovoljno velikog za nas, samo kada smo jedinstveni, kada smo ujedinjeni oko prave politike“.

Vučević je rekao da je predsednik stranke Aleksandar Vučić sprečen brojnim državnim obavezama da bude na slavi jer mu je „Srbija iznad svega“.

Mi mu svaki dan pružamo jasnu podršku i kažemo da smo deo jednog snažnog, jedinstvenog, pobedničkog tima, rekao je Vučević.

Slavi u sedištu stranke, prisustvovali su brojni ministri iz SNS, predsednici drugih stranka – Aleksandar Vulin, Ivica Dačić, Dragan Marković, Velimir Ilić, Ištvan Pastor, kao i savetnik predsednika države za medije Stanislava Pak.

Sveštenik Luka Verić, iz crkve Rođenja presvete Bogorodice, je, u braćanju posle bogosluženja, naglasio da je čovek čoveku brat a ne vuk i da nam je život ispunjen ako drugima činimo dobro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari