Vučević odgovorio Milivojeviću: Motiv isti kao mafijaškim bosovima

Ostavite komentar


  1. Sramna izjava Milivojevica,vreme je da se pocne sa podnosenjem tuzbi protiv takvih ljudi,da pocnu odgovarati za svoje postupke i izjave.

  2. je poznata još sa Grbavice – pozdravio ga vojvoda Aleksić. A ovi mafijaši koji du zgazili i zakone i Ustav svoja nedela pripisuju drugima, pa i Milivojeviću. A čas slobode i nije tako daleko – pa neka dotični&Co malo misli o tome.

  3. A kako to da nema opasnosti za predsednike Hrvatske, Slovenije…svi mafijasi jure samoVucica. Pa zasto, stvarno?

  4. Evidentno, policija ne zna šta sme a u koga ne sme da dira pa izbegava da dira čak i sigurno krive jer su moždaiz kategorije „Ne dam“ Ace V.

  5. Kada se govori o crtanju mete, treba da se objasni policiji da je on Oskar, vođa mafije u Srbiji i da treba da ga uhapse. Posle će tužilaštvo da preuzme slučaj.

  6. Otkad to predsednik pokreće pravne postupke? Da li ih on onda i stopira?

  7. Hahahahaha, Oskar? Mozda je zasluzan za neke likvidacije jer su bili opasni konkurenti

  8. Nije OSKAR nikada bio meta Evropskih niti Srpskih kriminalaca nego njihov poslušni potrcko što je uvek i bio.

  9. Kada je mr Proper izgovorio rečenicu koja ima smisla? Ispada da je Brnabić elokventnija od ovog fikusa. Brane svog šefa od najvećih kriminalaca. Otkud Oskar u njihovom životu?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.