Vučević: Postoji mogućnost da će Grčka i Rumunija glasati za rezoluciju o Srebrenici, Srbima je to teško da razumeju

Ostavite komentar


  1. A u cemu je „uspeh“ ako sad jos vise drzava nego pre „velikog truda SNS“ zeli da glasa za rezoluciju?

  2. A meni je teško da razumem, kako je moguće da su nam već decenijama na vlasti isti kriminalci i vucibatine!!

  3. Pa lagali ste nas evo 40 godina. Naravno da narod ne zna sta da misli vise. 90% naroda jos mislo da smo mi neka zrtva a istina je da smo mi huskali ratom sve od 80ih. Secamo se dobro „Niko ne sme da vas bije“ i „Ne cujem dobro…“ . Ista politika se jos vodi. U 2024 SPC govori za politiku, to je tragedija naseg naroda koji je ostao u 1981

  4. Vučević: Postoji mogućnost da će Grčka i Rumunija glasati za rezoluciju o Srebrenici, Srbima je to teško da razumeju

    Ponekim Srbima, ( čast izuzetcima) „teško pada“ da razumeju sve ono sto ima veze sa CIVILIZACIJSKIM VREDNOSTIMA !

  5. Ocito vlast u SRB zive unekomdrugom vremenu, na nekom drugom mjestu ine razumiju dogadaje oko sebe.

  6. I nama je jako teško da razumemo da tvoj šef našim parama plaća Tonija Blera da ga savetuje, da daje donacije Klintonovima, da dovodi Šredera, zagovornika bombardovanja na glavnu konvenciju SNS da mu rulja kliče, da poklanja Generalštab Trampovom zetu…
    Tek toliko o saradnicima „zapadnih sila“
    Možeš li malo o tome da nam pričaš

  7. Kakav si ti predsjednik vlade kad ne priznajes pravnosnazne presude najvecih medjunarodnih sudova? Ili je Srbija clanica OUN samo onda kad njoj odgovara. Eksperti su presudili je li bilo genocida, ostale rasprave su gubljenje vremena i energije i vode u nove nesporazume.

  8. Neće nam teško pasti,bar ćemo imati jasniju sliku tog navodnog prijateljstva.

  9. Pa zasto da ne glasaju?
    U rezoluciji lepo pise da krivica nije kolektivna i da nijedan narod ne moze biti kolektivni krivac. Vec da je krivica pojedinacna!!!
    I to je Crna Gora ubacila u rezoluciju!!!

    A to sto Vucic ovde predstavlja nema veze sa realnoscu!!!

  10. Ja sam Srbin i ovo me uopšte ne zanima. Digli ste halabuku samo zbog predstojećih izbora. Nije li te bar malo sramota šta radite vi iz SNS nama građanima? Stoko bez rogova!

  11. Čini se da, pod vladavinom iste klero-nacionaliostičke politike poslednjih tri decenije, Srbi mnogo toga ne mogu da razumeju. ŠTO JE I LOGIČNO.

  12. Najviše su radikali i socijalisti zapeli oko ove rezolucije. Pročitao sam tekst i ne vidim u njemu baš ništa optužujuće po čestit svet, nisam se ja šetao sa kišobranom po Bosni.

  13. Država kao mere da uvede da djacke, studentske ekskurzije ne mogu biti u drzavama koje su glasale za ovu rezoluciju. Ko hoće u te drzave neka ide samostalno, sa roditeljima,prijateljima ne organizovano preko skola, fakulteta . Sto bi nasa država punila budžet drzavama koje su nam nalepile etiketu genocidnog naroda u UN preko nasih skola i fakulteta .

  14. Svim zemljama, koje glasaju pozitivno, odmah treba uvesti sankcije. A posto ce biti, jako puno zemalja, na taj nacin, uvodimo sami sebi sankcije i dovodimo se u izolaciju. 1992. su nam sankcije bile nametnute, a sada ih uvodimo sami sebi. Poznato je da diktatorske vlasti to neobicno vole i da im izolacija prija. Tako mogu da nesmetano i bez ikakve kontrole, nastave sa svojim aktivnostima. Zivela Srbija!

  15. Sve će biti jasno ovog leta koje je pred nama. Ako je Srbima mučno što Grci glasaju za Dan sećanja na žrtve Srebrenice, neće ići na letovanje u Grčku. Biće jeftinih aranžmana za Sibir i Severnu Koreju.

  16. Magi
    22. maj 2024. u 10.20
    Ne, Magi, većina ovog naroda to ne može da shvati.
    A šta ćeš, u zemlji gdje je 20% nepismenih, a najmanje 30% funkcionalno nepismenih to je tako. Oni žive na bapskim pričama i slepačkih pjesmama.

  17. Vučić je prihvatio francusko-nemački sporazum i sve ovo što nam se loše dešava je rezultat njegove izdajničke politike.

  18. Homerova Ilijada i Odiseja su neoborivo svedočanstvo kako je nastala Grčka. Na temeljima razorene Troje, što se danas naziva genocidom!

  19. 90% Evrope odbacuje Vucica kao kriminalca i ratnog zlocinca. Uskoro ceo svet. 60% Srba odbacuje Evropu. Na rangiranju nacija po intelegenciji Srbija je na pretposlednjem mestu. Mozda nivo inteligencije objasnjava zasto se Srbi ne slazu sa pametnijim nacijama.

  20. Bog,Sveta Lucija,Porfirije i Vučić su uz nas,pobedićemo ( nismo ni na Kosovu pobedili,a ponašano se pobednički).To će sve ući u medjunarodnu istoriju,imena „boraca“ biće zlatnim slovima uklesana na zidu UN.Beležiće se i za čijeg vakta se to dešavalo,ko je šta pričao,radio,mirio,ubijao,..

  21. Ma nemoguće! Od večnog ličnog prijateljstva našeg predsednika sa svima njima,ne ostade ništa!
    Nadamo se svi,da mu takodje neće idobriti ni politički azil,kada bude bežao sa svitom!

  22. Gube Ukrajinu pa im sad smeta Srbija bombardovanje Srbije je krivicno delo ali nara no sve sto je protiv ljudskog dnk je xivilizacijska tekovina. U stvari to je sizofrenija

  23. i treba grdni srbi idu u grcku inase novce tamo ostavljaju a grci bas i nevole srbe vole samo nase pare ja sam se zareko za vreme korone jad samo nas bisu pistali ko cigane da vise neidem u grcku na more

  24. Pa ne možete vi ostalim zemljama da sugeriše sta ce da odluče ,nijeste značajni nikom da bi zbog vas izgubili uticaj u Evropi.Tapkate u mjestu dali zbog neznanja ili ste toliko bezobrazni da grebete po površini.

  25. Najbolji najpravedniji narod zato I’m smetamo nismo zlikovci kao oni

  26. Pa šta više očekujemo. Nemamo podršku ni najbližih: Crna Gora, Rumunija, Grčka… svi glasaju da bi sačuvali svoje interese. Do nas je, očito smo pre 30 i više godina odabrali put kojim malo ko ide. Gde će nas dovesti videćemo. ( Ko doživi)

  27. Ovom Srbinu je veoma teško da razume da je Vučević predsednik Vlade Srbije…

  28. Svasta. Vucevic zaboravlja da ljudi glasaju na osnovu informacija koje imaju i svojih državnih interesa, a ne na osnovu brojanja krvnih zrnaca.

  29. Troja
    22. maj 2024. u 14.15
    Homerova Ilijada i Odiseja su neoborivo svedočanstvo kako je nastala Grčka. Na temeljima razorene Troje, što se danas naziva genocidom!

    Za one koji malo znaju istoriju, Grčka je nastala 1830. godine (1821. počeo ustanak). Troja i antička Grčka nemaju baš neke veze sa današnjom Grčkom…otprilike kao Italija sa antičkim Rimom…

  30. Zasto bi sada da nas posvadjaju i sa Grckom i Rumunijom? A juce sa Crnom Gorom. Bio je genocid i postoji presuda. Mi kao narod nismo osudjeni, pojedinci su i zatvoru. I sam predsenik RS je priznao da je to bio genocid. A sada bismo da svi lazu za nas?

  31. Mnogo strasnija stvar sto su ovi banditi opet formirali voast,nikad se nece ovde dobro ziveti a sa ovim zlocincima na vlasti tek smo ugasili

  32. Pa ksko secudite breee , kad tvoj sef izvuko opet debrlog seselja koji pljuje javno i zagovara veliku srbiju koji je 90 ih bio na ratistu , ovi sa zspada sve to bre znaju , grcka pje u EU i ppod uticajem amerike , rumunija u EU , pa bugarska itd valjda su svi videli vucica ko je on , a nemacka koja pokrenula , gde u srbiji oni su glavni investitori ako se povukuuu???

  33. Čekaj čekaj, srbi ljuti na Bakojani što je predložila Kosovo za Savet Evrope? A ko je njima dao lične karte, tablice, sudstvo, telekomunikacije, elektroprivredu…Jel im to dala Bakojani ili Vučić? Ko je hteo da razgraničava Kosovo? Deda mu ostavio pa bi da razgraniči? Jel i to Bakojani ili Vučić?

  34. Čim neko bude glasao-treba
    proglasiti tu državu za
    neprijateljsku.!
    Ako to Srbija ne uradi, onda vrh države treba oterati u istoriju. Delova će kao njihovi saučrsnici!

  35. Sve drzave koje budu podrzale rezoluciju o Srebrenici,prekinuti sa njima diplomatske odnose i svaki kontak sa njima,proterati njihove ambasadore i uvesti vize za njihove gradjane koji zele da borave u srbiji,.

  36. A mi sve jace ,sve cvrsce da idemo u evropu..strasno..okrenimo se Rusima i Kini,ne vidim kakve koristi od evrope..milion puta je evropska unija pokazala da Srbe manje pistuju od alkaide..to je strasno..

  37. Vi iz SNSa već više od decenije genocidirate sopstveni narod krijete se iza tri prsta a nakrali ste se da vam ispada iz džepova.

  38. Onda treba da se razmotri genocid koji su Grci sproveli nad Srbima u severnoj Grčkoj krajem 19. i početkom 20.veka.

  39. Ništa nije čudno , ne znam zašto smatramo da su nam Grci prijatelji.

  40. Ja mislim da vam je dzaba da lazete ovaj narod vise,dosta je,12 godina za Ginisa ali ne prolazi vise…Sve Bog neka vam vrati gde vas najvise boli.

  41. Šta se pravite mutavi…razbili ste Jugu, huškali i finansirali ratove i indirektno i direktno i sve gubili. Sada sve dolazi na naplatu jer „patriotizam“ ima cenu. Sve košta. Na kraju…platiće te za sva zla koja ste naneli svim narodima na prostorima bivše zajedničke države.

  42. Svakom normalnom Srbinu to neće biti teško da razume obzirom da je sadašnja vlast kroz briselski sporazum jedan i dva vašingtonski i nemačko-francuski plan predala sve Srpsku imovinu institucije i mehanizme vlastisa severa Kosova i Srpskih enklava u ruke albancima , pametnom dosta

  43. Ovo je politička hajka, a mnogi glasaju iz interesa. Ne interesuje ih istina da je zlocina bilo na svim stranama. Bio sam učesnik tog rata i gledao sam sta su uradili sa mojim narodom tih devedesetih. Morali smo se braniti jer bi prošli kao u drugom svetskom ratu. Fasizam je pobedio.
    .

  44. Mene brine samo to što nas vučić brani.Sve što je on branio propalo je.

  45. Bitange vratite pare u budžet koje ste oteli od građana Srbije

  46. Нема ту ништа мучно прекинеш односе са стоком и радиш по свом поред таквих пријатеља нам непријатељи не требају, а тек поред овакве власти нам не треба ни држава

  47. Hteli smo i uspešno sproveli kontra revoluciju, uništili privredni i finsijski sektor, doveli mutne likove na vlast i šta nije u redu, na nama je da uživamo.

  48. A šta bi sa 100 muslimana za jednog srbina?.,to nam objasni potrčko, i nemojte da lažete da će ova rezolucija osuditi kolektivno srpski narod za genocid,već vas koji ste bili glavni ratni haškaci .

  49. E bravo „strucnjaci“, cak i tradicionalni prijatelji nam,zbog vasih gluposti,okrecu ledja…Ali samo se vi drzite i dalje Kine,Tadzikistana,Severne Koreje…

  50. Lepo je reko ovaj debil. Politička kolektivna krivica. Bas to i jeste. Trebalo bi produžiti spisak odgovornih za huskanje od 90 pa nadalje. Tj radikali i kvazi radikali u najgoroj svojoj varijanti (SNS).

  51. Gledajte to malo sa vedrije strane. Ako proglasimo dan žalosti 11.jul, imaćemo neradni dan. Pošto smo mi počinili taj genocid, treba da bude bar 5 neradnih dana, da pokažemo svetu koliko žalimo.

  52. Hoće li predsednik podneti ostavku ako rezolucija ipak bude izglasana pored sve njegove borbe???

  53. Pa vi opet idite u Grčku, Crnu Goru i ostale Zemlje koje su nas izdale. Svi koji su protiv nas moja noga krociti tamo neće .

  54. Znate onaj vic “nas predsednik je stigao drugi” a ne govori se da je u trci ucestvovalo dva takmicara…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.