Vučević: Rekonstrukcija Vlade možda na proleće

Ostavite komentar


  1. Potpuno nevažno. Svejedno je dal u vladi sedi ovaj ili onaj nebitnik, znamo ko vuče sve konce i ko je ministar za sve. Samo jedno pitanje je bitno: Dokle?

Ostavite komentar


Politika

Kako je srpska diplomatija postala plen samo jedne partije? 8

Kako je srpska diplomatija postala plen samo jedne partije?

"Nivo privatizacije u srpskoj diplomatiji odavno je udario u plafon. Ovo već ne liči na diplomatiju, nego na privatne aranžmane poznanika, prijatelja, rođaka, porodica. Nikada srpska diplomatija nije bila plen jedne partije, pa čak i kada je u zemlji postojala samo jedna partija, kao što je sada slučaj sa srpskom diplomatijom. Srpska vlada dokazuje da je antidiplomatija - diplomatija. Zato čestitam Borku Stefanoviću, poslaniku SSP-a, što je svojim pitanjima otvorio bar jednim delom probleme u srpskoj diplomatiji", kaže za Danas karijerni diplomata Srećko Đukić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.