Vučević (SNS): Srbija ne sme da stane, da ne bi propala

Ostavite komentar


  1. Bumerang u životu uvek postoji tako da neželite nešto što će vam se kao bumerang vratiti.

  2. Uprkos ogromnom naporu i želji opozicije da zaustavi napredak i razvoj Srbije to se nikada neće desiti jer narod bira one koji će nastaviti započete projekte, podizanje plata i penzija.

  3. Kakvo lupetanje i nevešto podštapanje od Đinđića ukradenim izbornim sloganom… A šta ćemo sa „oSTAJANJEM na evropskom putu“?

  4. Bojim se da su se vlastodržci previše uživeli u svoju nečasnu vladavinu. Kojem je to političkom idiotu pala na pamet besmislena i glavna predizborna parola – „Srbija ne sme da stane“? Šta, vredni i sposobni narod će, ako ovi uzurpatori vlasti ili bilo koji drugi, slete sa trona, nestati i Srbija će stati? Niti su oni Srbija, niti narod Srbije neće moći bez njih. Štaviše, među preko 12 miliona Srba širom sveta, ali i građana ostalih nacionalnosti ima bezbroj vrhunskih stručnjaka, vrednih ljudi svih zanimanja, naučnika i pravih doktora svih nauka, koji bi žmurećki vodili državotvornu i narodnu politiku, za razliku od ovih sebičnjaka i amatera. Dakle, Srbija bi osetila kada bi ova klika otišla sa vlasti, bila bi otklonjena velika kočnica, Srbija bi umesto da nazaduje, krenula u budućnost normalno kao i sve evropske zemlje. Demagogija, budalaštine i gluposti u naslovu SNS politike. Krah jedne prevarantske politike, koja više ne ume ni da laže i vara ni najneobrazovanije.

  5. Mislis da ne treba da stane u korupciji ,lopovluku, ,primitivizmu ,propadanju u svakom smislu ,da njom vladaju kriminalci .Ne ,ne slažem se sa tobom Vucevicu.SNS treba zaustaviti i poslati na smetljiste istorije jer u protivnom Srbija ide u propast.

  6. Србија је одавно пропала, сами сте ви из снс постали још богатији.

  7. Ne mozr bez iluzije, a realno je propala, dokazano korumpirana, i ubija sopstveni narod otimacinom i bedom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.