Vučević: Zamolićemo Vučića da ide s nama na izbore

Ostavite komentar


  1. Šta ako ga i neka druga stranka zamoli? Ipak je on predsednik svih građana.

  2. Da ide u kampanju da, Vučić već obavlja funkciju predsednika republike

  3. Pod hitno osloboditi medije i priča je završena. Gospodar našeg života je u velikom problemu!

  4. alo bre SNS-ovci, pa zamolio vas AV da implementirate preporuke ODIHR-a, a tamo lepo pise da predsednik NE SME da ucestvuje u kampanji. Ni kao ime !
    I sta sad?
    Implementirate preporuke ili ne ?
    Ko je ovde lud a ko zbunjen?

  5. E vala što se moljakate. Moljakate se skoro 12 godina. Umolite se i za slobodne medije (RTS). Slobodne institucije npr. Tužilaštvo i Sudstvo. Ma umolite se za poštovanje Ustava Republike Srbije, prvenstveno. Ili Vi ili Srbija? Biram Srbiju.

  6. g. Vucic moze na Beogradske izbore kao svaki gradjanim Beograda, ali ipak sam misljenja da kao Predsednik Srbije i svih njenih gradjana ne bi trebalo da bude na listi i u ovoj izjavi g. Vucevica jedino mi nije jasno da li g. Vucevic glasa u Beogradu? NAPREDNO. Ziveli

  7. Predsednik treba da podrži 20% populacije tako što će da zanemari 80% biračkog tela.Da to malo ne liči na apartheid/manjina vlada većinom/

  8. Zar to nije protivzakonito. On je predsednik svih građana, bar bi trebao da bude, pa samim tim i neutralan. A ne predvodnik jedne stranke. Sramota

  9. Упозорење за гимназијског студента из Бачке Тополе. Кад иде делегација да клекне и моли нашег перуна, да не оде у време кад крсти јариће. Толико има, болан, обавеза да једва и стиже.

  10. Sprema ga za premijera koji će promeniti ustav.Što znači Vučiću još tri mandata.Po novom Ustavu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.