Vučević u Donjoj Gradini: Ne zaboraviti srpski Jerusalim

Ostavite komentar


  1. Strasno je ono sto se desilo, ali je i nepojmljivo danas pridavati epitet -genocidan- narodu koji je ovu muku doziveo.

  2. Nikada necemo zaboraviti nase zrtve, a Bog ce suditi njima i ljudima koji su nas nevini narod nazivali dzelatom.

  3. Gradina je savest ubicama srpske dece . Bog tone oprasta a izgleda ni oni to sebi ne mogu. Inace sto bi zabranili da se poseti Jasenovac

  4. Samo su falili Vulin i Šešelj da i oni morališu i napumpaju još goru mržnju.

  5. Eno svi ošli na jagnjetinu i prasetinu posle ovog tzv. odavanje pošte, zabole njih za žrtve.

  6. Bilo bi vreme da se prestane cenzurisat istina o masovnoj grobnici na Banjici sa preko 700 tela Albanaca sa Kosova.

  7. Celokupna „odbrana politike Rezima Slobodana Milosevica i SESELJA“ iz 90-tih godina „zasnovana je na ustaskim zlocinima iz drugog svetskog rata“ i to svi znaju !
    Da se Srbi „nisu plasili da im se ponovi Jasenovac“ NIKADA im nebi ni pala na pamet „Velika Srbija“ ali „pusti strah“ ih je naterao da OKUPIRAJU teritorije svugde gde je to bilo moguce, da proglasavaju“srpske drzave“ i crtaju granice „Velike Srbije, Karlovac, Karlobag, Virovitica, Ogulin“ kako bi svi Srrbi ziveli u jednoj drzavi i gde bi se „osecali sigurni“ da im se Jasenovac u „trecem svetskom ratu nece ponoviti“ !

  8. Jedino sto znaju, a u tome su odlicni, je da seju RAZDOR i MRZNJU! I to rade vec vise od 30 godina. Pa su Jasenovac „premestili“ u Republiku srpsku da bi tamo nesmetano obelezavali TUDJE zlocine. Dok im se NJIHOVI ne smeju ni pomenuti. To sto bezdusno manipulisu nesrecnim zrtvama, njih uopste ne dotice. Zato umesto pijeteta, izgovaraju prazne reci, od kojih se coveku smuci.

  9. zlocinci dolaze na stratista iz drugog svetskog rata , neverovatno. Ovo ponasanje ce morato dovesti do revolucije u Bosni

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.