Vučević: Vučićev rejting niko ne može da ugrozi, u zaveri protiv njega i neki ministri iz SNS

Ostavite komentar


  1. La familija ili u prevodu KOZANOSTRA na Balkanski nacin. SNS mafijokratija a ne politicka partija, koju predvodi Aleksandar Vucic & Andrej Vucic iz senke ( ladovine ) uz podmladak koji se „uvodi“ u posao a ime mu je Danilo Vucic. La familija SNS Kozanostra.

  2. Akosu i Vucicevi protiv njega sta dalje ima da se prica ,valjda i pojedinci iz vlasti shvataju da je ovaj prolupao skroz.

  3. I neki ministri iz SNS, samo neznate koji. Pravite dramu radi svog publiciteta i rejtinga.

  4. Deo drzave nemogu da uzmu vi ste sve uzurpirali do kraja,a sto se tice rejtinga isti mu drze Babe ,Penzioneri i oni koji zive na grbaci naroda i naravni ko gleda RTS-1.

  5. A, znači postoji klika u SNS koja je protiv Vučića?!!
    Uf, dobro je, bar ovog puta, za promenu, Vučića ne ruši lopov Đilas, ni ortak mu Šolak, nego nekakva klika u SNS!!
    Mada, kada bi se malo dublje istražilo, siguran sam da bi se otkrilo da tu kliku u SNS u stvari plaća Đilas. Od onih 619 miliona…

  6. Pa reci, koji su to ministri! A, vi ćete to rešiti unutar porodice? Onda ništa. Bolje vam je da ćutite!

    1. A tek kad kad za par godina policija i eksperti udju u Galens i još par gradjevinskih giganta Novo Sada! Biće strašno! Kladim se da će ovaj da cmizdri i da oeva kako su ga ovi iz Beograda naterali a on mlad, naivan jadničak… moreeeee

  7. Rejting je imao i Milosevic,pojavi se DZo bagerista protiv stotine tenkista,puce rejting ko od slame i papira ne pomaze ni baba Mira.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.