Vučić: SNS 38,5, Srbija protiv nasilja 35 odsto u Beogradu – presudan faktor Nestorović

Ostavite komentar


  1. Zasto se ne cuje izvestaj Srbije protiv nasilja? Izbori su ocigledno pokradeni. I sta sad? Da cutimo? Pocinjem da sumnjam da ideja ortakluka sa Djilasom nije bila dobra.

  2. Od 55% izašlih, Vučić osvoji 38% i formira gradsku vlast, to je teror manjine nad većinom. Kosovo ne mogu ni da komentarišem, a da ostanem pristojan. Natera te neko da putuješ 80 km do najbližeg glasačkog mesta, i to VAN svoje pokrajine, u Rašku ili Kuršumliju, i ti odeš i glasaš za vlast.

  3. Zadnja 3 mjeseca sedmicno 3 autobusa samo iz Visegrada su isla za Bg i dobijali su lične. Peder ce iz Republike Srpske imati preko 100 000 glasova.. Katastrofa sta nam radi..

  4. Несторовић је велики и прави патриота који воли свој народ и своју земљу, зато сумњам да ће ући у коалицију са опозицијом.

  5. Baš mi je žao drugosrbijanaca, Nestorović je decidno rekao da sa Marinikom i kompanijom neće u koaliciju, tako da…..

  6. Ja mislim da je SPN pokrala izbore, nemoguće je da oni dobiju toliko glasova, a zna se da bi nas prodali samo tako i da su Srbi za njih genocidan narod, to treba preispitati, mislim da je u pitanju kupovina glasova i Bugarski voz.

  7. Usli u drustvo Rusije, Bjelorusije Madjarske to je ta skola vladanja nad ovcama. Ovi sa Kosova 95% glasali za sns, a skoro su ih raselili tom politikom, bez komentara tj. nema kmecanja posle. Ali da u BG ima vecinu never!

  8. Opet je lazirao izbore i tu greske nema.Srbija nastavlja da bude obor i to sve veci.Je li predsednice kad cemo u Eu i sta se desava sa KiM?kad ste bili dole zadnji put?Nema povratka u Srbiju dok je obor i stala za sns i sve njihove.

  9. Shvatate li maestralnost Vucicevog inzenjeringa. Ako bude pod velikim pritiskom, pustice Nestorovica da formira vlast sa opozicijom…dok se tenzije ne smire…onda ce ga iskoristiti da razbije tu koaliciju kad budu najslabiji i raspisace se izbori u Bg na kojima ce i tu osvojiti apsolutnu vecinu.

  10. Pametan je Dr Nestorovic. Rekao je da nece sa Djilasom jer je prevarant. Evo I zbog Vega. Djilas je prvo iskoristio Tadica I DS I kada mu nisu vise Bili potrebno eleminisao ih je. Vidite gde je SADA DS. U novije doba iskorisceni su pa odbaceni Sergej, pa onda je na red dosao Jeremic I njega je eliminisao. Bosko Obradovic je kasno uvideo da je koriscen za nasilje „RTS’. Tako ce SADA koristiti Cutu, Milivojevica, Rakicku I ostali I onda ce ih odbaciti Ili drzati pod svojom sapom. Malo pogledajte unazad I bice vam jasno.

  11. Samo ti opozicijo idi i dalje u 10 kolona,da vas je Vučić platio(nije isključeno?) ne bi bili toliko sujetni i razjedinjeni.SNS će da vlada dok mu ne dosadi i samoukine se.

  12. Verujem da će biti ponovljeni izbori, i ja ću da glasam za Nestorovoća. Inače nisam uopšte ni znala da se kandidovao…Ako pobedi, verujem da će konačno ovu napaćenu, očerupanu zemlju dovesti u red…

  13. Šapiću, uzalud si se nadao…hahahahaaaa..Mozda se na leto i okupam na bazenu koji mi je bukvalno ispred zgrade, jer ove godine si dao da se isti koristi besplatno, pa kad su navalili oni što se nikada ne kupaju, gadila mi se i sama pomisao da odem…Tako si nekima omogućio kupanje, a nekima onemogućio plivanje…

  14. Sumnjam da će Nestorović prići bilo kojoj strani.To bi ga uništilo u samom startu,a nije glup da uradi tako nešto.Ako prevarant Vučić ne izmuva nešto po običaju,trebalo bi da se ponove izbori u Beogradu.To odgovara i opoziciji i Nestoroviću,jer znam bar njih 10 koji su rekli da bi glasali za njega ali nisu ni znali da se kandidovao,sad znaju,samo ne vlasti tako da će Vučić posegnuti za bilo koju vrstu prevare da do toga ne dođe.

  15. Faktor dr Nestorovic je veoma pametan covek i dobro zna sta treba da uradi.Nije on takvog kova pa da uvede Srbiju u nove izbore i nemire.

  16. Daji sled dogadjaja je logičan, i predvidiv, dva-tri poslanika opozicije ce preci u redove Sns, ili ce ih i Nestorovic podrzati u zamenu da mu omoguce da glumi gradonacelnika, i svima dobro, Beograd ne sme da stane

  17. Gradonacelik u beogradu i svim gradovima treba da bude av, to resenje jer covek je mesija ili deda mraz on je svuda sve zna u sve se razume, ostali samo smetaju. A i ta skupstina, ministri agencije sudovi …sve nepotrebno kad je ovakav covek tu na vlasti : Drzava to sam ja.

  18. Испаде Несторовић крив, а све је било тако добро смишљено !

  19. Крађе, преваре, злоупотребе, бахаћење … тренитно помажу. Једном све долази на наплату а онда ће затвори бити пребукирани

  20. Neistine i laži !!! UBEDLJIVO SU PORAŽENI U BEOGRADU !!! Jednostavno rečeno , ODUVANI SU !!!

  21. Živim mnogo godina u CH.Politika me nikada nije i nece interesovati ali moje lično mišljenje je da ako partija na vlasti ma kako se zvala izgubi Beograd izgubila je i Srbiju bez obzira kako tamo glasali.Da bi se to izbeglo neka svaki grad glasa za svoje i tako izbegnuti Beograd kao centralni grad. Novi Bgd ima pola mil stanovnika i glasa za opoziciju na primer a neko selo od 500 ljudi za vlast.Nije dobar sistem glasanja tamo.Kako god bilo srećna nova godina svima….

  22. Sa nestrpljenjem cekam ponovljene izbore u Beogradu, ima nas mnogo koji ce promeniti svoje misljenje i da ce nas mnogo glasati ili za Vucica ili DrNestorovica , tako da ove kukavice koje su nas izdale , maknemo sa pol scene u Beogradu.

  23. Toliko medijskog prostora,resursa vojske,podrške,od strane vlasti,novca,reklame,a rezultat gotovo nikakav.Sa druge strane veliki uspeh opozicije ,zaista veliki ,Vučića je koštalo grijanje sa nekim.ljudima u javnosti ipak se narod mora slušati i poštovati kako god .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.