Vučić: Ako bude novih izbora u Beogradu, biće održani krajem maja ili početkom juna

Ostavite komentar


  1. Imate vi raznih spiskova za glasanje: sa Kinezima,sa gostima u hotelima i bez njih,sa Rusima i bez njih,sa Bosancima,sa umrlim,sa studentima iz Crne Gore i BIH i bez njih,….sve zavisi koji će se spisak pojaviti na izborima.Ovo što vi sada gledate ne mora da bude i ono što će se pojaviti kod biračkih odbora.

  2. Neće biti novih izbora. Sa Nestorom je sve odavno dogovoreno. Cela njegova lista ulazi u beogradsku vlast, osim njega lično (koji će se javno malo i „protiviti“)

  3. Bez čitanja teksta.
    Ko izadje na izbore pod ovom uslovima je ili Vučićević čovek ili je samoubica.

  4. Kako sa svoje funkcije može znati šta će (ili neće) uraditi odbornici u jednoj jedinici lokalne samouprave?

  5. Moguće da je opozicija i slagala da na nekim mestima stvarno žive prijavljeni glasači. A tek koliko ste vi slagali o lažnim prebivalištu a gde živi i po pedesetak glasača u trafo stanicama i praznim zgradama.

  6. Prvo će morati da se ispune zahtevi iz Izveštaja OEBS/ODIHR koji ce stiči do kraja februara i na koji se poziva Rezolucija EP o kradji izbora u decembru 2023.
    Za ovo se pita se Vučić već gradjani Beograda!!!

  7. Ima li ovo stvorenje zrno stida i srama??Pitam se godinama kakvi su to roditelji koji su vaspitali dva sina na ovakav način da budu ovakve ličnosti…

  8. Da li treba da zahvalimo Veličanstvenom što će on odlučiti da se možda ponove izbori … Ovo je neka pošalica …

  9. Beograd je za promene i hoce u EU, da se zna za prave zakone, pravo sudstvo, kvalitetno zdravstvo, obrazovanje i da zaista dostojanstveno zivimo. Dosta je ovih produženih 90-tih, umorni smo i iscrpljeni.Moj otac je nepokretan, sve plaćamo a 45 godina je posteno radio. I to sto nekako uspemo da platimo, nije uospte dobra medicinska usluga, sestra mi je pre 12 godina zavrsila drzavni fakultet a radi kod privatnika minimalac na racun neka sića na ruke. Stalno se refinansiram da im svima polažem i boga molim da mi i to banka odobri! Eto takav je “skoz u budićmost” meni je zlo od svega kao i veći!

  10. Ako i budu održani izbori opet SNS će ovaj put ubedljivo pobediti,jer su ljudi videli da opozicija radi protiv naše zemlje

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.