Vučić: Ako je narod protiv mene, ne treba mi da budem na mestu predsednika

Ostavite komentar


  1. Vucicu je vazan broj glasaca, a dali je u pitanju: Neobrazovanost, srednje obrazovani ili visokoobrazovani, to njemu nista ne znaci ! Ako u jednom razredu os 33 djaka sede: 21 koji jedva ili nikako do prelazne ocene, 6 djaka sa prelaznom i i 6 djaka sa visokim koeficijentom, koji je prosek razreda ? Vucicu samo razumniji mogu da kkritikuju i savetuju, i oni ti daju ocenu, a ne broj i nehvataj se na kontru nego idi uz istinu i vrednost !

  2. Ovaj ovde narodnjak ne oseća dovoljno energije da bi bio protiv tebe. Jednostavno si nebitan – povuci se bez gnjavaže.

  3. Наравно да не треба. Председниче, молим Вас, молим Вас!, дајте оставку!

  4. je postao ovisnik o vlasti, a zna se da je odvikavanje gotovo nemoguce. Tako da opet samo prica.

  5. Ne glasaju samo visokoobtazovani, to je tačno. Možda neko nije imao mogućnosti za visoko o razo anje. Ne treba pitcenjivatinljude zbog stručne spreme.

  6. Vidis date narod nevoli.teras silom da dolaze na tvoje mitinge iz drugi gradova.povuci se dok mos .

  7. Ove i ovakve izjave nadobudnog i vrlo nepristojnog predsednika ja ne bih ni da komentarišem. Njegove izjave govore o njemu samom. A on ustvari vređa i ponižava one koji su za njega glasali.

  8. Kako nam je predsednik naivan i pošten.
    Kada kreću autobusi podrške?

  9. narod nikada nije bio za njega. u srbiji od njega ponovo nema postenih izbora. treba da ga je sramota „rezltata“ kojima se hvali. da vredi ne bi namestao

  10. Narod je protiv tebe ali ti ne dilaziš sa vlasti. Pre bi vrlo nego napustio vlast.

  11. Gospodine predsedniče,tvoj legitimitet se proverava na poštenim izborima a ne na referendumu.nije realno.

  12. Ima tu dobri stvari sto se rade a ima i losi mozda ne sagledava stvari realno ili ga lazu njegovi saradnici

  13. @ Vladimire („visokoobrazovsmani“)
    Vratite se u prvi razred da naucute da se dali piše da li.
    Za ostale što traže ostavku naš narod kaže: što babi milo to joj se i snilo.

  14. najava napuštanja funkcije.Sad vruć krompir prebacuje nekom drugom.Posle devastiranja i pljačke, uništavanja Srbije i uvođenja modernog robovlasništva za radnike, uništavanje institucija, vojske, zdravstva, infrastrukture, dovođenje stranaca i drugih zagađivača, sad hoće opet da bude opozicija i da ih vređa i napada. Gubi iz vida, da ima sve više mladih, koji razmišljaju svojom glavom, a penzioneri su prepolovljeni Kovid epidemijom.Jedini spas mu mogu biti večiti poltroni-preletači, inače neće preći cenzus, ni sa mitinzima od preko 200 autobusa iz svih krajeva.Prvi će ga izdati njegovi najbliži.

  15. Idi ko Boga te moli normalan Srpski narod. 30 godina si tu i ništaaaa, samo praviš haos. Al ozbiljno.

  16. On jadan vlada i nežna kako vlada .Dali su to ucene pretnje plašenje naroda propaganda?

  17. Vala si i Bogu dosadio … samohvalisavac koji je celu državu upregao u stranačke, odnosno lične interese.

  18. Волела би опозиција да народ неће Вучића али нема од тога ништа

  19. Ослободи медије само на 6 месеци,па онда референдум и избори а овако са твојих десетину Гебелса,ни Тесла не би имао шансе.Буди мангуп па пробај поштено,наравно да нећеш јер добро знаш колико те волимо,а волимо те као Колеру и Кугу.

  20. Može na izbore, ali da policija zaustavi sve „njegove“autobuse, kao što su to nedavno radili , kada su sprečili slobodan narod da ide u BGD, na protest!

  21. Ova opozicija je stvarno glupa.Progutala je mamac.Kakav referendum o legitimitetu predsednika.Vučić je još jak.Ima podršku ,pre svega,sveta, sve dok ne završi sa Kosovom.Ima podršku i u zemlji ,svih neobrazovanih i nepismenih,obrazovanih a ucenjenih poslom ,pohlepnih koji su se pod njegovom vlašću enormno obogatili i nakrali,uplašenih koji se boje da će i tu mrvicu izgubiti.Svet će ga kasnije polako puštati niz vodu.A onda će proći kao Milo.Samo nije još tome vreme.

  22. Ali kad bi bili posteni izbori,a ne dete koje radi u fabrici kablova daje deset sigurnih glasova itd

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.