Vučić: Ako počne pogrom na KiM, reagovaćemo za 24 sata ako se NATO ne umeša

Ostavite komentar


  1. Ponasanje Srbije stvarno ugrozava kosovske Srbe a posebno one juzno od Ibra. Za njih nema buducnosti na Kosovo. DOSTA!!!

  2. Sto nisi sprecio 1999 i tad si bio na vlasti ne glumi vise patriotu sve si ti ovo potpisao .

  3. Ajde,samo ti razgovaraju,10 godina i šta si dogovorio?Ništa baš ništa to je jedino istina,milion ustupaka si učinio a sada opet magla.

  4. Stanje gotovosti na snazi, ne zelimo da ugrozimo mir, da mi budemo ti. Do sada smo se pridrzavali sporazuma. I neka ostane tako. Da se urazumi i druga strana.

  5. Ha ha ha! „Pretnje“ od kojih se slatko smeju i u Prištini. Ovom čoveku veruju samo SNS koristoljupci i naivni slepci kod rođenih očiju!

  6. Sto tako ne preti domacim izvrsiteljima koji svakodnevno rade „pogrom“ nad stanovnistvom koji ga placaju, njega i celu njegovu svita da nista ne rade?

  7. Sve dok sam gledo TV.Pink i RTS i jos pojedine TV kuce imo sam viziju da nas Srbe svi mrze i Hrvati i Bosnjaci i Albanci i manjine ali to je laz i Vladina politika.
    Kada sam poceo da gledam TV.N1,BN,BH,Face tek sam tada promijenio misljenje i video da vladajuca vecina laze i manipulise sa nama Srbima.

  8. Odvratno glumatanje bliži se kraju niko mu više ne veruje čak ni najbliži saradnici,na žalost učinjena šteta je velika nepovratna.

  9. Svaka čast predsedniče da još jednom pobedimo NATO i uđeš-mo u istoriju zlatnim slovima zabeleženu uzastopnu pobedu.

  10. „Ako počne pogrom na KiM, reagovaćemo za 24 sata ako se NATO ne umeša“ „Informeriše“ predCednik javnost u Srbiji.
    A ako se NATO umeša „reagovaćemo“ „Najoštrijim“ osudama u roku od 24 minuta.

  11. Slušala sam tvoje govore, kao ministra za informisanje u vladi Slobodana Miloševića, ’98./’99. Oštro si i junački, „branio“ Srbe na Kosovu, kao i one u Hrvatskoj i Bosni (nažalost, tamo mnogih više nema), a ti si se kao tvoji „mladi lavovi“ borio i zajedljivo pretio zapadnim silama. Miloševićevom i vašom radikalskom politikom, izazvali ste NATO da reaguje. Naša su deca ginula na Kosovu i svim ratištima, a ti i Toma ste ’99. sedeli u Beogradu, radujući se i opremajući svoje nove stanove, koje ste od Miloševića dobili kao nagradu, za „hrabro i odano ponašanje“ TI si uživanjem kupovao avione i oružje, kupujući za NAŠ novac, oči ti se cakle od iskušenje da ga isprobaš i upotrebiš, vatrom se ponovo igraš, kao pubertetlija?! Sada, kao glavno komandujući, izazivaš NATO, da ga još jednom pobediš? Znamo te, vuk dlaku menja, Vučić nikada.

  12. Sigurno da se Srbima nista nece dogoditi. Pokusajte da povucete barikada, postujte slobodu kretanja u kojoj se nazivate celo vreme. Postujte dogovore koje ste potpisali u Briselu. Sigurne se Srbima nece nista desiti od Kosovske policije i gradjana Kosova.
    Samo ti palis narod sa tvojim sibicarom Vulin. Poz

  13. Pogrom će da se ZAVRŠI za 24h.
    I opet ćeš kobajagi da se žališ na NATO…
    A znaš dobro da u tom slučaju neće niko pomoći Srbima južno od Ibra, kojih, Bogu hvala, ima više nego ovih na severu.
    Meni ovo liči na najavu podele Kosova koju je dogovarao sa Tačijem.

  14. Ko još može da veruje ovom bolesnom umu, osim ispravnih botovskih mozgova, on postavlja ultimatum NATO paktu, ej, ludilo mozga!

  15. Biće opet pevaj lili Marlen, a naš predsednik se brani „nisam najbolje naučio pa da se ne brukam“ a Merkelova će pevaj kad ti kažem…
    ..!!!

  16. Koji djavo da cekamo 24h da li ce reagovati NATO ???
    CEMU TO KADA SMO MI BLIZI I NAMA NE TREBA VISE OD 24h DA PONOVIMO I KOSOVSKI BOJ I ODBRANU KOSARA , da pononovo Srpska truba sa gazimestana trubi…

  17. Ako se ne reaguje, ako se ne umeša. Još jedna prazna priča za penzionere koji gledaju pink i hepi televiziju. Drama je Vučićevoj drugo ime a on iz svake drame izlazi kao pobednik i postaje jači i jači. Cene u Srbiji svakodnevno divljaju, 1 kg paradajza u Fruškogorskoj ulici na limanu 2 u Novom Sadu košta 250 rsd. Cena mesa se menja svake nedelje a da i kilogram buta je ograničen kao da je svinja sastavljena samo od buta! Koje smo mi budale.

  18. Neki od Vucicevih bisera:
    „Ako NATO ne zastiti Srbe, mi cemo to uraditi“
    „Srbija je tu da bi pomogla Srbima na Kosovu“
    „Srbija nikad nece prestati pomoci Srbima na Kosovu“
    „Dok je drzave Srbije, Srbi na Kosovu zivece u miru“
    „Za Srbiju je zastita Srba na Kosovu sveta stvar“
    „Srbija nece dozvoliti pogrom Srba na Kosovu“
    „Srbi na Kosovu mogu uvek da racune na Srbiju“
    „Zastita Srba na Kosovu je sveta duznost Vlade Srbije“
    „Ne mogu da spavam a da ne pomislim na nedace Srba na Kosovu“
    „Interesi Srba na Kosovu su prioritet Vlade Srbije“
    ….itd. itd, itd…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.