Vučić: Ako započne ubrzani prijem Kosova u međunarodne organizacije, Srbija će iznenaditi odgovorom

Ostavite komentar


  1. Srbija je odavno trebala i treba da prizna Kosovo. Srbija u EU je jedini nacin dobrobiti za srbe u Srbiji, Kosovu i RS. Politika ove vlasti vodi do unistenja srba gde god bili, medjunarodne izolacije i zavisnosti od ruske cizme.

  2. Pa prodace nas Rusi za Krim a ti mozes da histerises koliko zelis,a uvesces i sankcije zivi bili pa videli

  3. Za KiM su rekli da su platili priznanje.
    A za otpriznanje plaća li se šta ili onako džaba ili možda duplo više ?

  4. Kosovo je de facto nezavisna zemlja. Samo biste ratovali opet bez veze.

  5. Sta cete da uradite? Da se u’vatite za desno uvo i cupkate na levoj nozi, kao i dosad?

  6. Ajde priznaj to pa da zavrsimo vise tu pricu i da nastavimo da zivimo i mi i oni i idemo tako gde nam je mesto a ne pod ruski sinjel.

  7. Treba Srbija da se naoruža do zuba ,Kosovo ne treba da se prizna jer bi onda smislili šta im još treba!

  8. Kosovo nikad nece biti drzava. Kao sto Nato i Amerika nikada nece pomoci Ukraini. Lako je bilo Zlocinackoj organizaciji da bombarduju Srbiju. Gde su sada sto neudare na Rusiju. Znaju Ameri Nemci i ostali sta ih ceka.

  9. „Srbija da se naoruža do zuba“. Da, ali Srbija više nema ni jedan zub.

  10. Treba raditi na natalitetu,samo tako će mo postići sve naše ciljeve.

  11. Ma samo ti mozes da nas odbranis od svega. Ja bih te zamolio da se malo manje sekiras.

  12. Koji je ti iznenadjujuci odgovor medjunarodnim organizacijama?Srbija ce im reci imena zemalja koje su povukle svoje priznanje?Pa te organizacije to dobro znaju.Vucic ne zna vise sta prica.

  13. A konekim slučajem bude kosovo primljeno u nato, onda kosovu nije ni važno toliko, koliko će država povući priznanje. Biće ih dosta koje neće povuć ( naj jače države ). Treba pričat realno.

  14. Samo mi nije jasno. Kad te neće 2 miliona stanovnika, šta ćemo snjima. Da ih istrebimo ? Ne da svet i ne možemo. Da ih poteramo za albaniju i druge države ? I to je pokušano i nije dao svet, niti će dati. Da promenimo svest i mišljenje celom stanovništvu kosova možda ? Oćemo li večno ostati zarobljenici kosova ?

  15. Njih to nije briga,,ako su resili nesto oni ce da sprovedu…Agenda mora da se sprovede nisu izvukli pouke iz Svetog pisma nego srljaju u propast…Amerika i Engleska i treba da budu vakcinisane i da nestanu zbog zlodela po svetu…đavo ne miruje..a i ovi nasi su ovde produzena ruka zato ce da zauzmu vlastna buducim izborima sa 30%izlaznoscu imace 20%glasova….i to je poslednje sto ce uraditi Braca ce da ostave crnu rupu u srbiji kao sto sam rekao pre 10godina….

  16. Ako AV kaže „ako“ onda je to vrlo neizvesno a on i šta bi mogao protiv toga. Poenta je da priča koješta, kao i obično, jer idu izbori a on je omnisrbski pater familias koji šatro brine da se od Srbije KiM ne otkine a u isto vreme kosovski ogranak SNS-a sedi u vladi Kosova*.

  17. Dođe vam neko u kuću,kaže da je njegova,komšije to podrže i kraj.Ne lupajte gluposti molim vas.Niko od nas ne zna o čemu se ovde radi na Balkanu.

  18. ..a Kina da prizna Taiwan?
    ..naivnog sveta po tzv. NGO ima mnogo!

  19. Žestok odgovor će da bude s sardinama, pšenicom, pirinčem za ostatak Srba iz R Kosovo koji će doći do Vranja. Prestani lagati narod, Dosta te je.

  20. E biće zanimljivo ako se to dogodi, posebno „nacionalni“ mediji i njihvo veličanje onoga što će AV „uraditi“…

  21. Uzećeš im nazad Gazivode,distributivnu mrežu,telefonski broj,a na severu sudstvo,zdravstvo,školstvo,stanicu Valač,ukinuti srpsku listu ,poništiti „korisni“ briselski sporazum i da kad nastupi kriza neće dobiti ni malo graška.

  22. Što bi se sekirao za žellezaru ako je kineska.,činjenica je da sve prodate firme dobro rade,samo ne mogu kada su u rukama Srpskih političara i direktora,znači da su nesposobni i da trebaju svi jednog dana da odgovaraju pred sudom Srbije.

  23. E jado jedna ,kako te vise nije sramota .
    Ne smeš ni protestnu notu TURSKOJ da uputis.

  24. Tvojom principijalnom politikom doveo si nas u jedinstvenu istorijsku situaciju, da nas napadnu i NATO i Rusija.

Ostavite komentar


Politika

Misterija dolaska šefa CIA u Beograd 10

Misterija dolaska šefa CIA u Beograd

U trenutku porasta tenzija gde se rat u Ukrajini širi i na rusku teritoriju, kao i daljeg širenja dejstava na Bliskom istoku, mora se zaustaviti svaka politička nestabilnost koja bi mogla izmaći kontroli.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.