Vučić: Apsolutno poverenje u premijerku

Ostavite komentar


  1. Apsolutno poverenje JA nemam čak niti u sebe (neki put) …

  2. Važno je da se nastave reforme i srpska ekonomija što brže napreduje.

  3. Srbija teži ka EU I evropskim integracijama, jer smo I sami deo te Evrope, ali ne možemo I ne smemo okrenuti leđa Rusiji, našem istinskom prijatelju.

  4. cim je premijerka odlucila da nesto misli i da nesto kaze u roku odmah je njezin precednik odlucio da ruskom ambasadoru i objasni sta je to sto doticna misli i sta je zapravo rekla. Verovatno ce za ubuduce paziti i prvo ce pitati i proveriti kod vodje da li je to njeno misljenje u redu i da li moze da ga izrekne ili ce da ga koriguje

  5. Dan posle izjave premijera Srbije, ruski ambasador Cepurin se sastaje sa predsednikom Srbije, posle toga sa premijerkom Srbije (koja mu predaje transkript), posle toga sa ministrom Djordjevicem, a danas sa ministrom Zoranom Mihajlovic. Dakle sve u dva dana. Kod Tita sa kojim se Vucic poredio, ruski ambasador nije za ukupno dvadeset godina toliko sastajao za zvanicnicima u Beogradu. Unistile ste Srbiju, unistili ste narod Srbije i sve drugo je obicna notorna laz.

  6. Oduvek je bio lenj, lazljiv i podmukao, ali mu nikad nije bilo mrsko da krade i otima…

  7. I POSLE VISE OD NEDELJU DANA OD POSTAVLJENJA I DALJE IMA ISTI ODGOVOR,,MAKSIMALNO POVERENJE U PREMIJERKU ANU,,

  8. Dosta vise ovog cirkusa!
    Raspisite referendum sa 3 pitanja:
    1.Da li ste za ulazak Srbije u EU?
    2.Da li ste za ulazak Srbije u Nato?
    3.Da li ste da Srbija postane ruska gubernija?
    U zavisnosti kako ovaj izgubljen i sludjen narod bude glasao, tako cu ja, a i mnogi drugi ,definitivno odluciti da li ostajemo, ili bezimo, glavom bez obzira i trunke zaljenja.
    Nemojte nas vise zamajavati sedenjem na dve stolice ,jer ce drzava proci kao Buridanov magarac ,a vi ste nas inace davno namagarcili i to uredno i sistematski radite.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.