Vučić zamolio: Važno je da se ide na nove izbore, bolje i da se izgubi vlast nego da se učestvuje u krađi

Ostavite komentar


  1. Koju vecinu ima Vucic,o cemu on govori,kad su izbori pokradeni.Kada on prica o postenju to znaci LOPOVLUK.On prica o lopovluku DSSPSA ,a ovi njegovi kradu 12 godina i njegov koalicioni partner Dacic,po kome pljuje,ali sta zna Dacic za SRAMOTU.

  2. Pod ovim uslovima kada nisu sreďeni birački spiskovi,ne zna se koliki je broj stanovnika Beograda,koliko maloletnih,koliko punoletnih.Svi koji su dovedeni iz Bosne,i drugih mesta da se hitno izbrišu sa biračkog spiska.Ne moźe imati više birača nego stanovnika,ispade da ima npr samo 10% maloletnika.Znači ovaj poziv je čist bezobrazluk kada su prethodni izbori već pokradeni.O kakvij kraďi priča?Da ne misli da opozicija moźe da krade?

  3. Poebno je važno,da
    NAM OSLOBODIŠ MEDIJE a ne da se kr
    iješ iza invalida.Sram
    te bilo MANIPULATO
    RU i OBMANJIVAČU
    gradjana Srbije.Kako
    uvek NEPOGREŠIVO
    zamenjuje teze i stva
    ra LAŽNI utisak da je
    ON DEMOKRATA.

  4. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je tokom današnjeg obraćanja u Predsedništvu Srbije da je važno da se ide na nove beogradske izbore, kako se ne bi učestvovalo u krađi, poput one koja je, naveo je, viđena 2008. godine.
    Komentar: Indirektno priznavanje kradje u izborima 2023. On mena morala, prhvatio bi i kradju da je mogao da sastavi vlast ali nije mu uspeo zahvljujuci opoziciju koja je alarmirso i mobilizovao Euvropu.

  5. Sram te bilo radikalska lopovčino!!! Pokrali ste izbore, sad relativizujete sve. Te 2008. su izbori bili slobodni, vidile svi u kakvu ste nas kaljugu uvaljali. Vi ćete da ODGOVARATE za krađu, nameštanje, činili ste krivična dela. Laž, krađa, manipulacija, nemoral – vi ste vlast koju samo najveći neprijatelj može da nam poželi.

  6. Uhvacen sa rukom do lakata u medu, zavapi: “ Nije to moja ruka, već njihova još od 2008.godine“ !

  7. Covek mora u Lazu da se leci,mada je vec prekasno.
    Unisti nam lepu drzavu i posvadja narod i podeli kao nuko i sve vodi ka gradjanskom ratu.

  8. Da li veruješ meni ili svojim očima – ušima, majko mila… Imao BiH još što šta napisati ali bi bilo neukusno

  9. Orban ga zvao jutros pa nije znao juče da ne stiže na hitan sastanak.
    Mukica.
    Rodicu se kad mi deca zbrisu iz ove ludare.

  10. Ne moze da podnese jos jedan poraz u Beogradu. Izgubio je u trci 2004., 2008. i 2012. godine, ovo iz 2023. mu je cetvrti poraz. Zato se ide na nove izbore, da kupi dodatno vreme i bolje organizuje prevaru.

  11. Znači „No..No“.. kreatoru , kažu iz EU jer Ukorilo Lopova.. koji se konačno .trgnuo se I „hrabro“,
    Odlučio ….hajdemo idemo ispočetka.
    Bitno je imati iskustvo..a poželjno je da ga još malo d o t e r a m o! I!!

  12. Sa ovolikim brojem napisa o Vucicu, prevazisli ste broj napisa koje je Vucic objavljivao o Seselju u „Zemunskim novinama“. Iskreno govoreci.

  13. Ha, ha ,ha, ha, konačno me nasmejao. Bolje da se ide na nove izbore, a ne da se učestvuje u kradji. Joj Bože, ima li kraja ovoj našoj tragikomediji?

  14. Ko ce mu jos poverovati da se SABLAZNJAVA KRADJE, kada cela sekta se takmici u tome?

  15. Vucic vise puta pominje izbornu kradju iz 2008.godine, a nijednom ne pominje izbornu kradju iz 17.decembrra 2023.g.
    Licemerno!

  16. Treba za invalide rešiti, ali treba rešiti i biracke spiskove, osloboditi medije, prestati sa turistima glasačima, priznati strašnu masovnu kradju izbora 17.12.2023.god. jer ona je bila strašna. nepozivati se na nešto od pre 12 ili više godina nazivima tad nego sad. Prestati sa manipulacijama, obmanama javnog mnjenja i brate covece oslobodi malo te TV ekrane bas si ih porobio kao i Srbiju

Ostavite komentar


Politika

vilijam barns

Glas Amerike: Upadljivo ćutanje Beograda o poseti šefa CIA Vilijama Bernsa

Boravkom na Kosovu u četvrtak i petak, direktor američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) Vilijam Berns okončao je posetu regionu tokom koje je obišao i BiH i Srbiju, ali je poseta Beogradu ostala obavijena velom tajne - od detalja da niko u Srbiji nije ni potvrdio Bernsovu posetu, do toga s kim je i o čemu razgovarao, piše Glas Amerike (VOA). 

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.