Vučić: Bez kompromisnog rešenja kosovskog pitanja evropski put Srbije biće zaustavljen

Ostavite komentar


  1. Evropska Unija je zaustavila proširenje a ovaj Veleizdajnik zuri da završi predaju Kosova i Metohije. Nije valjda džabe dostavljao respiratore?

    1. Da,da, evo baš danas će biti prijem Kineskih bespilotnih letelica, koje „nismo“ dobili, a on je to najavio.

    1. Naravno, to je on vec davno ucinio, sada siri strah i pravda se!

    2. Tadic i Jeremic su pitanje KiM 2008 g.izmestili iz UN u EU.Zar to nije bila izdaja??

    3. Sad će, sad će, slušam tu priču već 8 godina, a ona nikako da se desi.

  2. Daj, Alek, ne budi toliko smesan: cak i vrapci u hladnjacama znaju da ti ne znas nista resiti. Ne znas, svaki poletarac u medijima, strankama, svuda te zbunjuje i sludjuje. Na znas, Aco, ne znas. Zato ces leteti ko muva ….

  3. Vec su mu i ministri poceli potsmevanje. Od Brnabicke, Vulina, Stefanovica, Mihajlovice, Ljajica.Namerno preteruju navijanje do imbecilnosti. Vide da je covek prolupao nacisto.

  4. Samo idiot ili pokvarenjak može da ne vidi da je taj ‘put“ već uveliko zaustavljen

  5. Otkrio je Ameriku, ali bi trebalo neko od savetnika da mu kaže, da Rusija predano radi na tome da do tog kompromisnog rešenja ne dođe. Strateški interes Rusije je da nas zaustavi na našem putu prema EU.

  6. Neka , izdrzali smo i mnogo gore stvari, KiM ne sme pasti nikome , mora ostati u Srbiji . Kompromis za ulazak u EU moze biti KiM u Srbiji a Srbija izlazi na more neka biraju gde . Srbija ce sve izdrzati kao i do sada sto je , jer zna da je za sve u pravu i da sve sto radi ne radi ugrozavajuci bilo kakvo pravo . To sto zele da nas uniste je zbog toga sto smo istorijski svedoci njihovog kriminala a kriminalci ne vole svedoke .

    1. Cicka
      Znas i meni kao Albanca u opste mi se ne svidja ta EU zbog milion razloga .
      I kad bi me neko mene pitao nikafog medju sobnog priznanja ne bi bilo moguce sve dok Srbija ne bi polagao racune
      Od 1887 do 1999
      I isto kao sto navedes da ste mnogo toga terpili
      Isto meni ne bi bilo tesko ta trpim jer itekako sam dresiran jer barem zadnje tri generacije koju pamtim nikad belog dana nisu videli
      A bas zbog ti razloga necu i moja deca da nastave istim putem
      Dao bog dasmo poslednja generacia.
      Pozdrav dobrim ludima.

      1. Arbene, tvoja domovina je Albanija, odakle ste bežali u Srbiju na KIM!!!. Ako treba neko da odgovara to su OVK zločinci, a svi vi natrag!!. Kako bi bilo da tražite državu u Nemačku, Švajcarsku, gde vas ima kao crve!!!.,

  7. Od kada si ti uveo diktaturu i napravio mafijasku drzavu za svoju bratiju, nema nama nista od EU. A za ovaj nedotupavi narod nagrada sto te glasa su suse, poplave, bolesti i beda bedinja. Na nasu zalost, nista nije nezasluzeno.

  8. Pristup Srbije ka EU je vec duze vreme zaustavljen, ne toliko zbog KiM-a nego vise zbog apsolutisticke bezobzirne politike ovog lika na slici! On je konacno isiljenim pa jos i naknadnim izborima a i fudbalskim utakmicama da zadovolji slicne sebi, izazvao eksploziju novozarazenih u Srbiji! To se vidi cak i novim ogranicenjima putovanja iz Srbije u pojedine zemlje EU – dokaz!

  9. davno si ti prestao da nas vodiš tamo tako da nije jasno što se brineš oko toga.

  10. Cela Južna Amerika je zabran SAD,a tamo od demokratije i ljudskih prava nema ni traga,zašto neko misli da nama SAD žele prosperitet ha,ha,pa gledajte Avganistan,tamo su već oko 18 godina i samo se proizvodnja droge uvećala 18 puta,evo i kod nas je krenulo sa Jovanjicom,ljubimo vas Ameri.

  11. Evropski put Srbije jo ovaj lazov zaustavio pre osam godina.

    1. Kad nas ne vodi, zašto EU stalno otvara nova poglavlja u pregovorima sa nama?

  12. “Evropski put Srbije“, vec je zaustavljen. Samo ova vlast ne informise javnost u potpunosti. Kako bi uprkos losim rezultatima svoje dosadasnje politike do u nedogled sedeli u fotelje i primali debele plate i provizije od korupcije za veliko neznanje koje pokazuju.
    ZNA se da je sadasnji PUTINOV REZIM protiv otudjenja AP Kosova i Metohije od Srbije, i otcepljenja 17 odsto nase teritorije i njenog pripajanja Republici Albaniji. A, evo prekjuce smo saznali da ce ta politika biti sigurno i do 2036. Godine.
    ZNA se da Amerikanci napustaju Nemacku i fokus okrecu na Poljsku, gde ce za pocetak prebaciti 10.000 vojnika.
    ZNA se da liderstvo nad EU Amerikanci prepustaju Rusima.
    Zna se da Italija i Spanija imaju velike finansijske poteskoce, i da zbog toga para za podrsku onih izvan Eu nema, jer Nemci ne zele da pomazu ni ove dve velike clanice bezuslovno, a kamoli tamo neke van “zlatne zavese“.
    ZNA se da cim napravimo “KOMPROMIS ZA KOSMET“, odmah se pali fitilj u Raskom okrugu.Prvi pokusaj smo vec gledali sa lecenjem u pazarskoj bolnici korona pacijentata, sto je debelo ispinovano.
    ZNA se da Angela Merkel zavrsava svoju politicku karijeru u ovom predsedavanju Nemacke Eu, i da je jasno rekla Vucicu da joj se tek javi kad zavrsi posao koji je obecao za Kosmet.
    A, ZNA se da su Rusi od 25.juna do 1.jula glasali na referendumu da promene svoj Ustav iz 1993. To nije samo mogucnost da Putin ostane na vlasti do 2036. Kako se zapadni i nasi mediji ubise da preusmere paznju sa ovog dogadjaja. To je tolika promena u oslobadjanju Rusije od nametnutih sporazuma i ugovora koji su Rusiju upropastili da se slobodno moze nazvati OSKIBODJENJEM.
    I lisavanje pojava kao sto su oligarsi, koji ce uskoro nestati kao poslovna kategorija.
    I na kraju ZNA se, da sve sto se desava u Rusiji, vrlo brzo preslikace se i na nas. Na Srbiju.
    ZNA se da je Srbija mostobran izmedju Rusije i Eu. I u svetlu te cinjenice mora se kreirati nova politika i odrediti novi nosioci vlasti, jer ovi naprednjaci VRTE STARU PLOCU.
    Treba nam nova prica i novi ljudi. Za novih 12 godina.
    A, ZNA se da i mi Srbi, kao i Rusi zeljno cekamo OSLOBODJENJE. Od preimucstva medjunarodnih sporazuma i obaveza nad domacum zakonodavstvom, od takuna i monopola stranog kapitala i iredentista koji ne odustaju od drobljenja nase teritorije.
    P.s. Samo bez cenzure

  13. Kosovo i Metohija kao sastavni i neotudjivi deo Srbije se mora cuvati, ne moze se dozvoliti da niko sa zapada utice na ishitrenom resavanju statusa a koje je u suprotnosti sa interesima nase drzave.

    1. Evo, Alex, druže moj iz Bugojna, prepiši ovako do slovce i nosi na pregovore, Ok?

  14. Pa covek vec OSAM godina samo GOVORI o evropskom putu Srbije, a SVE je uradio da nas od Evrope udalji. Nesposobna evropska administracija, slepa kod ociju (slucajno ili namerno, ne znam), podrzava ga, a on od njih zeli samo PARE! I sada su ga podrzali iako je svima jasno da su izbori potpuno neregularni. A on sav srecan u svojoj „pobedi“, koja ce mu se o glavu obiti, PRETI! Preti i nama kako ce do oktobra, ej, do oktobra: „Nova vlada Srbije će biti u ustavnom roku“, formirati novu vladu? Sta ce mu kada ima 76% poslanika toliko vreme za formiranje vlade? Da bi sadasnja, „pre;azna“, mogla da bez ikakve odgovornosti unistava Srbiju.

  15. Kim je pod suverenitetom drzave a ne pojedinca,a suverenitet drzave proistice od gradjana.Prema tome to znaci da je KiM u rukama gradjana.

  16. Onoliko sujete,taštine i isticanja sopstvenog ega u svom životu,od jednog političara,koji pretenduje da je veliki reformator i spasilac Srbije, nisam video.Prosto mi je,na momente bilo žao voditeljke Olivere J.,bez obzira sto nisam ljubitelj njenog načina na koji radi intervju-e.Toliku drskost sa njegove strane trebalo je stoički izdržati,i ona je to uspela.
    Samo izvinjenje na kraju emisije nije imalo nikakvog smisla.

  17. Čim je “Kosovo” u naslovu, bude lavina geopolitickih doktora nauka koji su bolje informisani od CIA, FDR, MI-6….

    Imaju neke jednostavne istine sa kojima se teško pomiriti a može da shvati običan čovek:
    -Nikome nije stalo do Srba kao narodu
    -Srbija nije toliko bitan faktor kao što narod to ubeđuju ovi radikali. Pravi dokaz za to je činjenica da su dopustili da ovo traje toliko dugo jel da im je stalo vrlo brzo bi morale ove Srpske vojvode da poslušaju.
    -Kinezi prave put do EU na jeftinom zemljištu, svojim firmama, kreditima svojih banaka
    -Rusiju više mešaju naše vojvode u problem nego što je njima stalo i od koje imaju koristi kada je Srbija okružena NATO-om. Jedino da Putinu daju krunu i da je Vučć poljubi, da podčini Srbiju a Ruskoj kruni
    -O Kosovu neću da ne naljutim internet patriote

  18. Da je tebi evropski put važan, učinio bi sve da Srbija zatvori najmanje PET poglavlja do sada. Kosovsko pitanje je ionako ostavljeno za kraj. Otvori i zatvori sva pristupna poglavlja i onda tek prosipaj pamet.
    Najviše bi voleo da EU obustavi sav novac iz pristupnih fondova dok se ne zatvore sva,već otvorena poglavlja.

  19. Koji je tvoj plan za KIM, 8 godina samo manipulises narodom i rasturio si sve onstitucije. Nema veceg zla u istoriji ua Stbiju od tebe, skloni seda o a nada deca imaju perspuktivu

  20. Bacih pogled sinoc na deo interjvjua, stid me je bilo kako se ponasao prema voditeljki!!!!!!

  21. Sada je najzad svima jasno da je dolaskom Vučića na vlast počelo sve u Srbiji što je dobro. I putevi, i bolnice i strane investicije, posete stranih državnika. Sve, baš sve. I ugled siledžija organizovanih u navijačke grupe, umešanost državnih funkcionera u proizvodnju i prodaju droge, naoružanja, nekretnina.

  22. godinama vučemo problem sa Kosovom i ne treba ga požurivati i prihvatati bilo kakvo rešenje

  23. Predsednice Vucic vi kao da niste obavesteni. Gradjani rep Srbije nezele da udju u EU koju vi njima obecavate.
    Zato sto zemlje EU su bombardovale Rep Srbiju&KiM I Crnu Goru! Secate li se Ili ne?
    Prestanite da srljste u EU koja se raspada po savovima.
    Ovako Kako je dobro je samo trazite nove zemlje za izvoz, uvoz.
    Trade.

    Smesno. Necete u Nato zato sto je NATO bombsrdivao nas a hocete u EU koja 17 zemalja EU su nas bombardovale! Smesni ste.

  24. Plan mu je bio da sve potrpa u tor pa da natenane i neuznemiravan poklanja Kosovo svojim gazdama.
    Malo mu se izjalovilo i tek će.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.