Vučić: Bez Rusije nikakvog rešenja kosovskog problema neće biti

Ostavite komentar


  1. „Bez Rusije nikakvog resenja kosovskog problema nece biti“.Vrlo vazna,istorijska izjava Vucica,koja znaci 1/Da se od danas Rusija na poziv Srbije, zvanicno ukljucuje u pregovore oko Kosova „zaobilazeci“ i Brisel i Vasington.2/Kako se Rusija protivi sporazumu Beograda i Pristine,ali i evrointegracijama i clanstvu balkanskih drzavica u NATO,ostaje samo ratna opcija kao resenje za sukob na Kosovu,gde ce Srbi biti moneta za potkusurivanje u Putinovom sukobu sa svetom.
    U toj borbi,Vucic ce biti Putinov Bashar Al-Assad na Balkanu.

  2. moramo se zajedno boriti protiv onih koji bi da uzurpiraju deo Balkana i sprovodili svoje planove.Srbija uz pomoc bratske Rusije moze da se bori protiv tih uzurpatorskih sila.Pristina se prodala za male pare demonima

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.