Čime Vučić garantuje bezbednost od iskopavanja litijuma?

Ostavite komentar


  1. Nek stave potpise, da garantuju bezbedno iskopavanje, svojim životima, životima svojih porodica i celokupnom imovinom. Ako smeju.

  2. „Standardi eu“. A jel’ ima ta eu, neke „standarde“, u pogledu poštenih, demokratskih i fer izbora, o pljački, zloupotrebi i uništavanju prirodnih resursa slabijih i siromašnijih zemalja? Ima li ta eu, ikakve veze sa pravdom, slobodom, demokratijom i zdravim razumom?

  3. Sa plafon srednjoskolskim znanjem iz hemije, biologije i ostalih prirodnih nauka on ce da proucava nesto?

  4. JA vam garantujem, ne držite me za reč, ubijte me ako hoćete itd….
    Kuku nama, ‘oće opet da nam ubiju našeg druga Doživotnog !
    Ko će da nas vodi prema zapadu ?
    Neće valjda prozapadna opozicija ?

  5. Bitanga lopovska koji se ne zalaže za zakon nego za bezvlasce. Bitango šta bi sa zakonom o poreklu imovine I porekla novca nešto vam ne odgovara da se primenjuje?

  6. Они који имају прилику , нека прођу кроз Вреоце и виде каква је последица по место ископавање угља .
    Такође нека прочитају неке чланке из новина 2012 и касније како нас је опколила жандармерија и полиција на гробљу , које смо бранили од рудника “ Колубара „.
    Такође министар полиције тада је био Ивица Дачић ујутро у 4 су нас опколили са свим борбеним средствима и керовима, истерали нас из гробља и забранили нам да излазимо поново и дајемо помене .
    Место је скроз разрушено , рушевине као у Вуковару, угља нема , ми смо расељени , остало је неколико кућа где живимо , воде нема , путеви и инфраструктура у очајном стању , црква испуцала , поткопана са багерима и не зна се шта ће бити са њом .
    То вас чека земљаци из Јадра и осталих места , није вам далеко Вреоци , дођите , видите , попричајте са људима који су доживели то “ благостање „

  7. On garantuje bezbednost iskopavanja litijuma ispražnjenim jezerima u Sotu i jezeru Moharač kod Erdevika, razbacanim otpadom u svakom kutku ove zemlje. To je „Radikalska pamet“ u koju veruje 80% Srba, a litijum će se iskopavati. Živi bili pa videli.

  8. Šta on kao pravnik zna o rudarenju, hemiji i biologoji ?
    On misli da i ovde može kao sa lekarima pored sebe da objašnjava kako se peru ruke zbog korone, ili da objašnjava lekarima kako se koriste respiratori.
    To je jedan težak manipulant, manijakalnoj zavisan od moći i vlasti, do taćke da je spreman da stalno krši Ustav i žrtvuje sve radi sopstvenog političkog opstanka.

  9. Mi cisternu ne možemo da prevezemo od tačke a do tačke b, da je ne izvrnemo.
    Nemci ništa ne garantuju, i to su već rekli javno. Niko ne može da garantuje da neće doći do izlivanja i ekološke katastrofe, u regiji gde je rudnik i šire..
    Nesposobni smo za takav poduvat, niko u EU neće kod sebe da kopa jer jednostavno nije moguće to raditi bez ekološke katastrofe.

  10. Da li garantuje imanjem u Ćipurićima ili Jajincima?
    I šta ima On da čita, po kom osnovu i znanju.
    Naziva druge neznalicama a On i ona sve znaju.
    Sramota ona zloupotreba tuge i nesreće naroda iz Krajine.
    Opela se obavljaju u crkvama i na grobljima a ne na stadioni a, bar bi Perić to trebalo da zna a ne saučestvuje u igrokazu koji promoviše litijum i uništenje dela Srbije u interesu strane kompanije i nečijeg ličnog!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. i 4. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.