Vučić: Biće veće penzije nego ikad

Ostavite komentar


  1. Da li je moguce da ovaj neobicni lik i dalje gura svoje price i da ne shvata da to ne samo da nema vise nikakvog smisla vec da ga ljudi svakom novom izjavom sve vise preziru. Birao sam najblazu mogucu rec.

  2. Prvo da vrati 10% pa onda neka priča da povećava. A, volela bih da Vučić i svi funkcioneri žive 6 meseci sa 20.000 dinara.
    A to povećanje će biti i na onom svetu?

  3. Rast penzija i plata na zdravim osnovama, to nam treba. A ne socijalna davanja pred izbore za kupovinu glasova.

  4. To kad kaze AV AV SIGURNO nece biti,da ima para "podmazao““ bi penzionere pred ove izbore.Da li njemu iko vise veruje?!

  5. glavni glumac u bajci o obrazu i djonu.Nismo bas miljenici srece kad nas posle Milosevica zajaha i radikal Vucic.Kad konji jasu ljude.

  6. Uvek čitaj obrfatno, i ako kaže da je mleko belo, ne veruj mu, jer će ti na kraju dati gustu belu kafu.Vučić je čovek koji je osvojio srca svojih građana da nikada ne veruju šta kaže i uvek zaključuju da laže.. Penzije, helikopter, Savamala, eksploatacija u raznim fabrikama kao Fori textil, fabrika Jura , bedne plate, poskupljenja, neprimerena visina poreza, gladni na ulicama, samoubistva zbog bede, sve su to slike Vučićeve vlasti i laži.Sinoćni defile kroz Beograd pokazao je da je narodu Vučića dosta.

  7. Ej kuku državi kad su ti penzioneri stub reformi. Jel““ to zaključak onih pisanija u istorijskom ekspozeu od 100 kila? A to da će penzije biti nikad veće, biće isto kao što si hiljadu puta ponovio da nećeš da se kandiduješ za predsednika, kao kad si rekao da ćeš da radiš u firmi kod brata pa si se setio naprasno da je nema, kad si reklamirao robijašku košulju za Dinkića, hleb od 3 dinara, pare prosveti, otkrivanje savamalskih idiota, ubice nesrećne pevačice, razrešenje mnogobrojnih državnih udara, atentata sa nekim oružjem iz žbunja i svašta nešto što ne može da stane u nijedan komentar. Srećom, sve je negde zabeleženo i snimljeno, pa će jednom oslobođeno i pročišćeno tužilaštvo/sudstvo da se pozabavi svim sns nedelima i da vas u kompletu, kad nam se skinete s vrata, postavi na pravo mesto. Tog dana kad padneš, samovoljeni vođo, treba da bude opštenarodno veselje jer nam se niko u skorijoj istoriji nije tako napio krvi.

  8. Penzionerima i narodu su džepovi odavno prazni, samo im je već pun "srednji džep" tih obećanja.

  9. Inače bi svi morali na ulice – šerpe i poklopci, pa na RTS!

  10. Cim zine debelo slaze! … A, krezubi i oni sa dva grama mozga mu veruju i za majucu i olovku ga ponovo biraju…

  11. Sramota , !!! Ja sam penzioner , Lazu nas i kradu jos od devedesetih , KOntrolisu i vladi i opoziciju , Srbija nema opoziciju uopste !!! Zivim u garsonjeri i dobio sam 7800 din racun za struju . pa ko je ovde lud ? I to malo sto idem sve ode njima za racune , Lopovi jedni .. Sramota , Sve rade sto im narede od spolja , Vec godinu ipo razmisljam da dignem ruku na sebe , jer sam gladan i nemam ni odece ni obuce.. ovo je pakao za mene !!!!

Ostavite komentar


Politika

vilijam barns

Glas Amerike: Upadljivo ćutanje Beograda o poseti šefa CIA Vilijama Bernsa

Boravkom na Kosovu u četvrtak i petak, direktor američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) Vilijam Berns okončao je posetu regionu tokom koje je obišao i BiH i Srbiju, ali je poseta Beogradu ostala obavijena velom tajne - od detalja da niko u Srbiji nije ni potvrdio Bernsovu posetu, do toga s kim je i o čemu razgovarao, piše Glas Amerike (VOA). 

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.