Vučić: Biću kandidat svih 1Foto: N1

Aleksandar Vučić, predsednik SNS rekao je danas na proslavi slave strankie Jedinsvena Srbija, da ukoliko Glavni odbor SNS u petak donese odluku o njegovoj kandidaturi na predsedničkim izborima,  neće biti kandidat SNS već svih.

– Moj posao je da jednako brinem o svakom članu Jedinstvene Srbije, SPS, Pokreta snaga Srbije i svih onih koji tu kandidaturu budu podržali,  Vučić, obraćajući se prisutnima u Batočini. Kako je naveo zahvalan i Ivici Dačiću i svima iz Jedinstvene Srbije, jer im je, Srbija važnija od njihovih stranaka, javila je televizija Palma plus, prenosi Beta. Pored Dragama Markovića, rukovodstva Jedinstvene Srbije i članova stranke, proslavi slave  prisustvovali su premijer Srbije i predsednik SNS Aleksandar Vučić, šef diplomatije i predsednik SPS-a Ivica Dačić, predsednik Pokreta snaga Srbije Bogoljub Karić, ministri i narodni poslanici.

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma istakao je da će Vučić pobediti u prvom krugu. Prema njegovim rečima prošlo je  13 godina otkako je nastala Jedinstvena Srbija, koja je parlamentarna i državotvorna stranka i koja donosi državotvorne odluke.

On je napomenuo da je jedna takva odluka i da njihov kandidat na predsedničkim izborima bude Aleksandar Vučić.

–  Zašto? Zato što niko nema pravo da zaustavi kontinuitet Srbije. Zato što Vučić, fudbalskim rečnikom rečeno, nije običan igrač. On igra i napred i pozadi. U odbrani čuva svoj gol, a napred daje golove. Oni drugi koji se kandiduju u odbrani daju autogolove, a u napadu ne mogu da daju gol. Nama treba čovek koji zna šta treba građanima Srbije i siguran sam da pobeđujemo u prvom krugu. Aleksandar Vučić je kandidat Jedinstvene Srbije –  rekao je Marković, prenosi Beta. On je dodao je da se nekada uoči izbora govorilo da će Srbija izgubiti dva meseca, jer su izbori bili neizvesni i da neće izgubiti ni jedan dan, jer se pobednik unapred zna.

Vučić: Odličan Nikolićev govor 

Premijer Aleksandar Vučić, koji je najavio kandidaturu na izborima za šefadržave, izjavio je da je predsednik Srbije Tomislav Nikolić na večerašnjem prijemu povodom Dana državnosti održao odličan govor, „kakav priliči na ovako svečani dan“.


Prijemu čiji je Nikolić bio domaćin nije prisustvovao nijedan ministar. FoNet

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari