Vučić: Biću radostan ako Brnabić odluči da se učlani u SNS

Ostavite komentar


      1. Radost i to velika.Dugo smo cekali da se SNS utopi u sarenilo duginih boja.

  1. Čemu drama, potpiši pristupnicu i pevaj. Šta to nas briga, to je njen lični čin, j e l!

    1. Jeste, @Iznogude, licni cin, ali je Ana Brnabic u Vladu usla kao nestranacka licnost. Ovo je jos jedan nacin da se vladajuca bulumenta naruga gradjanima Srbije.

    2. Odmori bre jedan dan,molim te,aman više…..-olakšaćeš nam svima ovaj divan život !

  2. To su te promene u vrhu SNS dugo najavljivane još i Šešelj da pristupi da se kompletiraju!

  3. Ja ću biti još radosniji kada budete vas dvoje zajedno kopali kukuruz u padinjaku.

  4. Ti je, kao,moliš,a ona:Dobro,de,kad baš navaljuješ!

  5. Bolje se raduj svakom novorodjenom detetu, to je radost najveca na svetu, kakva Brnabicka, bolje da si cutao, bar jednom bi bio pametan

  6. Stvarno usamljen čovek. Voli i poštuje kvazi elitu i kvazi intelektualce, ali je zato otvoreno rekao da pravu elitu i dokazane, pre svega ljude, i intelektualce prezire. Svakom normalnom čoveku je jasno da je u pitanju potpuno neostvaren i iskompleksiran lik. Mogao ni sa takvim pogledom na svet i shvatanjima da bude eventualno predsednik skupštine stanara neke dvospratnice.

    1. Kad Bler kaže udji u SNS Ana potpisuje.
      Trebaće Vučiću i glasovi LGBT.

      Još nismo saznali ko plaća Blerove savetnike koji vam, kako kažeš, sede u vladi Srbije.
      Šta rade, šta te savetuju oni koji su bili za bombardovanje Srbije, a Bler se hvali da je on presudno uticao na Amere da prihvate bombardovanje, kojim ministarstvima se bave,…

    1. I treba da bude clan mafije, isti je to soj ljudi? Ponasanjem skoro ce prevazici prvorodjenog?

    2. Ivane Petrovicu ona je clan sns-a vec 7 godina, o cemu ti pricas covece????

  7. AKROBACIJE VUČIĆA

    Počela je ta finalna utakmica, gde igraju dezerteri protiv naciona. Publika je potpuno omanuta i ona je po običaju uvek uz gubitnike.

    Uskoro će naš kapiten Vučić u stanju nadahnute i izdajničke ekstaze, da istrči na briselski stadion sa već pripremljenom albansko-srpskom akobacijom, i dogovorenim rezultatom 10:0 za Albance. Trenutno vlada zatišje pred veliku buru. Sve je to deo te “osmišljene” uvertire pred završni udarac, odnosno pred javno priznanje kosovske države, ali sada pred (šajkačom), znači pred srpskim narodom. Vučić je u Briselu sam sebi odredio i rok za priznanje te njevove nezavisne države Kosovo, a to je (kraj 2018-e) kao što vidite malo i kasni. Međutim protesti u Beogradu su ga dosta omeli da stavi taj pečat na svoj “rad”. Ali svestan da ga Brisel više neće čekati, i da ga više ne može lagati, on je u cilju izdaje na čelo kosovskih Srba postavio sve svoje igrače. Rada je gledalac. Znamo da će posle te javne izdaje Kosova, on opet okriviti svu opoziciju. Ali lustraciju neće sačekati…
    Umesto da iseli Srbe sa Kosova u Srbiju, i da uvede Albancima neograničene sankcije, on dezavuiše narod nekim taksama i javno vrši izdaju. Rešio “dasa” da uspuni obećanja iz Briselskog sporazuma i po cenu žrtvovanja i teritorije i srpskog’ naroda. Srbe je tako udomio na Kosovu da se moraju iseliti u svakoj varijanti. Važno je reći da je Vučić ova zla dobro sakrio od srpskog’ naroda. Ali mi smo zapamtili kad je izgovorio u Kosovskoj Mitrovici? ovu rečenicu: “Mi ćemo priznati kosovsku vladu i ako vi ne uđete u nju”, to je rekao okupljenim i zbunjenim Srbima kraj njega.
    Mi smo jasno videli i kako je Marko Đurić stvorio prvu carinu “Jarinje” prema Kosovu. I tom prilikom se i on obratio zbunjenim Srbima u Jarinju rečima: “Pređite ovamo preko ovog mosta, ovo je most koji spaja”. Niko ga nije poslušao ali je to danas carina “Jarinje” i odatle su se avnojevske granice pretvorile u državne granice Kosova. Da li je tu danas carina i granica prema Kosovu!? Jeste.
    Takođe mi smo videli kako je Vučić ugurao “naprednu” stranku u prvu albansko-srpsku vladu i parlament na Kosovu. To je istina od koje ne može pobeći ni Djurić ni Vučić ni Dačić…
    To je istina koja otkriva ko su izdajnici Kosova i Metohije. Na tu temu se danas tumara po Srbiji.
    Zatim pitam Vučića!? Sta je protivustavno potpisao u Briselu, dana: 30. juna 2015 god. u 22 časa i 54 min.? Predaju Kosova jel’ da!?
    Samo ove dve činjenice su dovoljne da ovi izdajnici završe ako ne na vešalima onda na doživotnoj robiji.
    Potsećanja radi, Vučić je na vlast došao raznim manipulacijama, i lažnim obećanjima. Posle toga je organizovao bande lopova i izdajnika koji su izvršili neviđenu pljačku i izdaju srpskog naroda. Danas je sve vredno srpsko prešlo u ruke stranaca, tako da mi nemamo više ništa naše u Srbiji. A Srbija je pretvorena u pravu robovlasničku državu, u ropstvo. Sposobno radno stanovništvo je otišlo iz Srbije.

    Današnja opozicija u Srbiji je slaba i ne ume da ispriča ovo narodu. Opoziciji nije cilj ono (glavno) a to je, da oslobode medije i sudstvo u Srbiji. Mnogo im je lakše da glume opoziciju, i čine šlagort Vučiću. Na taj način oni i dalje održavaju ovu kriminalnu vlast u Srbiji. A ova vlast zloupotrebljavajući medije, krije sva zla koja je počinila ovom narodu. Tako izbegavaju i krivičnu odgovornost za ovaj sunovrat Srbije.
    S istim ciljem ova vlast je od parlamenta napravila rijaliti. Tu uglavnom sede pljačkaši, koji na velika usta hvale svog’ vođu, i svaki njegov poraz-zlo pretvaraju uz hvalospeve u njegov veliki uspeh. Istina tu nije prisutna, i ti lopovi ne dozvoljavaju da se govori o njoj. Tu se ne poštuje ni pravo na suprotno mišljenje. Zaboravili su da vlast odgovara za sve što se dešava u društvu. Vučić je posebno odgovoran jer je on prigrabio svu vlast i moć u Srbiji. Na žalost u Srbiji odgovornosti nema. Zato je najbolje da opozicija bojkotuje i ovakav parlament i medije i izvore.
    Ova vlast da bi izbegla drakonske kazne za izdaju Kosova i pljačku Srbije, oni uveliko i dele srpski narod. Pojaćava se vojska i milicija u Srbiji da bi branila baš te izdajnike i lopove u Srbiji, i to od sopstvenog’ naroda. Ako ovo nije jasno onda pitam: Kome služi naša vojska i policija ako ne brane teritoriju i sopstveni narod na Kosovu? Nema odgovora. Ali sve će biti jasno kad se na jednoj strani nađu izdajnici i pljačkaši Srbije, a na drugoj strani pošten i gladan srpski narod. Tada će vlast posegnuti za silom, a ako zaigraju na tu kartu, e tu će bitku sigurno izgubiti. Tu vremena za akrobacije nema. Već sam rekao da komunisti istinu ubijaju oružjem. A ako ne mogu da se odbrane oni izazivaju građanski rat i beže iz zemlje. Ova kriminalna vlast ide ka tome i to nam preti!?…
    Kad srpski narod shvati, gde je bio a gde je danas, biće mu mnoge stvari jasnije.
    Na samom kraju hoću da upozorim, da su Vučićeve obmane prerasle u prave akrobacije i da on nezna šta radi. Sada se spremio da zada taj završni udarac, a vama Srbima bog u pomoć…
    Tražili ste gledajte… End…

    P: Sajdžo Bogutovac.

  8. Isto navijam da se gospodja uclani I da se verifikuje Dno Dna politicke Srbije I ,,srba, poltrona .To Kad se Desi idem da proslavim ,to je teska samarcina svima tamo – ovo je Nova igra ,,ko ce vise da ponizi poltrone ,, Cestitam Vucicu igra velemastorski kao Bobi Fisher neznaju sta ih je snaslo .tezak Gambit # za Novu Godinu celom ,,glavnom odboru ,, trebao Bix da poklonim karticu Za neogranicene posete psiholigu ,da nepolude :)) Hvala Ti Vucicu da I’m samo gledam njuske Kad se postrojavaju novoj presednici Ha Ha komedija , a Seselj & sin su Jos bolji – posalju Sina u Saver Evrope da drxi politicke besede koje he otac napisao .# Nisam trebao da kritikujem ovu politicku mafiju Odlicni su :)) ovaj Narod ovo zasluzuje njuske u pod I cute – e Kad cute Cestitam Vucicu I Seselju –+ I Mi Disidenti Vas podrzavamo Costa 5-tica ( ja stoka hocu da zastupam Narod ,da Narod bolje zivi ,a nevidim da su Mazohisti – vole Kad oh ponizavas .. .,Bravo Vucko ,bravo Dacic ( osanirao so I’m celu deviznu stednju sa Slobom ,nema sta znate sa Narodom .# Palma je Isto genije !! ( Lepo mi he UDBA rekla samo kreni sa pricom Rusija nas podrzava magarcino disidentska tu je loves :))

  9. Srbija je igracka koju ludo dete dobilo pa se raduje dok je trga, dete se u toj igri ludjacki raduje, srbija je pokidana…a dete svakim danom sve ludje i ludje. Sve ima srecom i svoj kraj, ako ne drugi ono bioloski, metabolicki… samo strpljenja i vere.

  10. Nemojte ljudi, gledajte to sa malo pozitivnije strane. Možda je premijerka ulaskom u SNS promenila i seksualno opredeljenje. Vidite kako strukturalne promene utiču na rodni identitet. A ako i nije, SNS može da se pohvali kako je moderna stranka proevropskih shvatanja i stremljejna. Sve se menja zarad opstanka na vlasti. Eto i Palma je revidirao svoje stavove o LGBT populaciji.

  11. Tako ke bilo i sa komunistima
    .Čim im je idol otišao birali mnogo goreg.I naravno niko se ne seċa da je bio komunista,potkazivao popove,potkazivao rođake,komšije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.