Vučić: BiH u Srbiji ima pravog i iskrenog prijatelja

Ostavite komentar


  1. BiH narocito ima dobrog prijatelja u Vucicu, jos od paljanske ratno-novinarske karijere i obilazaka srpskih polozaja kao pratnja vpjvodi Seselju i sa automatskim oruzijem ispod jakne. Hajde da ne falsifikujemo bas svi odreda Vucicevu biografiju. Za pocetak.

  2. BiH narocito ima dobrog prijatelja u Vucicu, jos od njegove paljanske ratno-novinarske karijere i obilazaka srpskih polozaja kao pratnja vojvodi Seselju i sa automatskim oruzijem ispod jakne. Hajde da ne falsifikujemo bas svi odreda Vucicevu biografiju. Za pocetak.

  3. @Jovan Nikolic A ratno hušačka politika Bakira Izetbegovića, koji je negirao postojanje Hravta i Srba? Kakvo je bilo njegovo ponašanje za vreme rata?

  4. Pricaj ono sto znas da bi domacin voleo cuti.Posle price slede dva pitanja novinara iz Srbije.Ne postavljati pitanja o Srebrnici nego o Potocarima tako da ispade on mucenik i Bosna se njemu treba izvinuti??? Suplje price o prijateljstu Bosni dok se pise deklaracija sa Dodigom koji u svakom drugom javnom obracanju kaze da mu je cilj pripajanje RS nece bas tako lako proci kao lazi u Srbiji. Vec je vic dana u Bosni da ce nakon Marsalovog plana za Bosnu brzo Germany postati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.