Vučić: Bilo bi lepo da na Sretenje usvojimo Deklaraciju o političkoj nezavisnosti i neutralnosti

Ostavite komentar


    1. Pa to je ekspozitura radikala, on nezna drukcije to je ista skola! Sta je sa Tomom? ne cuje se.

  1. Bokte, pa ovaj više ne zna gde udara… Da l’ se zavitlava na engleskom ili nas fucking na srpskom? Što reče onaj stručnjak za prevođenje sa britanskog na irski – Can you translate me on the second page of the street?

    1. Verovatno misli na nezavisni od Kosova! Lepo bi bilo da Vucic ode u penziju..sad ce i povisica,ih!

  2. Zelim ti da u Novoj godina ne lupetas toliko,I isto ti zelim da konacno shvatio da si potpuno nebitna kreatura…svima koji imaju sopstveni mozak I ne moraju da dolaze po Misljenje ukoliko zelis da cubes sta ko ima da ti kaze..I zelim ti vise doktora majka u tvojoj vladi I da nas konacno prodas..Pare stavi na sve svoje racune I idi negde odmori..da te vise ne gledamo. A Bogu se pomoli za sebe..ako on uopste bude zeleo da slusa to sto ti imas da kazes…Ja te odavno ne slusam..jer sam se naslusao bljuvotina I baljezgarija za sve ove godine gledajuci sva vasa ruzna lica I pokvarene umove!

  3. Procitala sam vest. Iako ne glasam za SNS ja za sada ne vidim alternativu toj politici, nju smo zapoceli i ranije sa Tadicem. Jer, ukolo se u potpunosti okrenemo Zapadu, izgubicemo znacajnu podrsku Rusije ili Kine u vaznim pitanjima. Opcija da se okrenemo Istoku nikako nije dobra. Opcija da se okrenemo „samima sebi’ je nerazumljiva, jer naravno da svako gleda i sebe i druge, ne treba biti introvertan niti previse slusati druge. Ravnoteza je nesto najvaznije. Ljudi koji ovo kritikuju mogu li da ponude nesto bolje? Medjutim, imam zamerku na Vucica sto se premalo bavi nasim reformama i verujem da mu nije ni stalo. Na tome treba da potencira ozbiljna opozicija. Potrebno je da postoji JASNA politika ZA EU, jer mi smo i pridruzeni clan, da se ozbiljno radi na svim reformama, a posebna paznja da se posveti zdravstvenom sistemu jer nam odose doktori i sestre, iako izdvajam svakog meseca od plate za zdravstveno, ono je sve losije. Zatim obrazovanje i nauka, hitno povecati plate, sredstva. Sudstvo takodje. Nedopustiva je korupcija. INSTITUCIJE da nam budu jake. Konkretne planove opozicije zelim da cujem da bi dobili od mene glas. Mene ne interesuju jaki pojedinci, ne padam na neke kao licnosti, volela bih da vidim politiku koja ima konkretan plan, predlog kako to uraditi, kako bi radili drugacije u svim segmentima, ali ne neki nerealan spisak zelja, vec konkretno.

    1. Hoćemo balans, a da nas primi EU?! Nećemo nikada ući u EU, a da šurujemo sa Rusima….

  4. Kad spomenu Vrbas evo bas sam se vratio iz bolnice vodio tasta posto su mu 5x stavljali nestrucno kateter da je covek prokrvario. Dobih kolica da ga vozam od odeljenja do odeljenja kolica sa dve izduvane gume , lift ne radi sobe prljave umazane kreveti zardjali itd ….divna si srbijo

  5. Bilo bi lepo da na sretenje ovaj srpski narod i srpski seljak bude politicki nezavisan od SNS-a, i da seljak dobije na vreme subvencije u roku od mesec dana od podnosenja zahteva a ne godinu dana kasnije jos da ceka. Nezavisan se moze biti i bez deklaracije, a SNS deklaracija ne obavezuje buduce vlade da eventualno menjaju odluke! Izgleda da SNS smatra da odsad pa na zauvek svi moraju postovati odredbe donete kad je SNS bio na vlasti. Treba neko Vucicu da objasni sta ima pravo nova vlast da radi kad dodje na vlast. Ima pravo da vodi drzavu u smeru za koji smatra da je najbolji za gradjane Srbije a ne u smeru koji je SNS pre dolaska opozicije na vlast odredio ! Gospodo SNS probudite se. Mi smo se probudili i svesni smo svojih prava koje nam uskracujete !

  6. Izbegavaj bilo kakve kontakte sa oštrim predmetima, ne jedi i ne pij ništa a svakako izbegavaj preglede ruskih stručnjaka. Obavezno povedi Milu on će ih dovesti do ludila svojim prihvatanjem i nerazumevanjem šta je prihvatio. to će malo da relaksira neugodan pritisak koji te očekuje u Kremlju. I ako sve dobro prođe valjda ćemo usvojiti Deklaraciju o nesvrstanosti, pardon, nezavisnosti i neutralnosti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.