Vučić: Cenkali smo se sa Linglongom ali nije bilo pritisaka

Ostavite komentar


  1. Cenkanje aha al na pijaci?!Nemoj da se prestavljas I da se trudis da budes drugi Tito!!Mi smo unisteni I te mrvice koji kao kredit dobijas od njih nemozes da proturis kao investiciji??

    1. Tako ja odem u kinesku radnju i krenem da se cenjkam tj. pregovaram sa Kinezom vlasnikom. Posle silnog cenkanja obezbedim sebi prolaz do kase i platim u ceni koju je Kinez trazio. Moj ortak sto drzi neke novine, tabloide valjda, me toliko nahvali da svi u selu (30% tacno, ali ja volim da kazem svi) poveruju kako sam ja mocan, hrabar, ma cekajte samo da odem u nemacku radnju.

  2. Da li on sam sebi veruje kad kaže da je cela sala ustala da mu čestita jer je govorio istinu?

  3. Ono što jes’, jes’, ‘lepo’ je naš predsednik govorio o zapadnim zemljama, njihovom poimanju tržišta i ekonomije pa i o politici na kraju krajeva. Vole oni (zapadnjaci) da to čuju pogotovo od zemlje kandidata koja želi da im se pridruži i koja polako (doduše ovog momenta dosta usporeno) radi na usklađivanju svoje politike sa njihovom kao jednog od najbitnijih uslova. Kako će sve rečeno, a i još ponešto, biti u njihovim krugovima (zapadnjačkim) vrednovano čućemo, a svakako osetiti, u narednom vremenu.

  4. Stvarno, šarenolikog lisastava prekosutra… Iz BiH nema izabranog predsednika BiH već ih predstavlja čovek kome je odavno istekao mandat. Dakle, sve sami poslušnici i klimoglavi.
    Spremimo se na nove pretnje i ucene.

    1. Miodrag-e iz Peci, pretpostavljam da ste mislili na Samit u Berlinu i prikačili mu, onako stručno, „šarenolikost“. Stvarno ti Nemci i Francuzi, inače politički amateri, diletanti,…….dokoni nemaju druga, pametija posla pa, eto, rešili malo da prirede zabavu i druženje za poslušnike i klimoglavce sa brdovitog Balkana. Eto, čak ni goste ne znaju da odaberu. Pih, ništa ne uče od nas slavnih, stručnih, učenih i pragmatičnih Balkanaca.

  5. Taman kad pomislim da ne moze brze, jace i bolje da kuka, on me covek lepo demantuje. Bas se uziveo u ulogu tuznog predsednika koga niko ne razume, ali eto ne da kormilo da bi mogao da bude tuzan za sve njegove, pardon, nase pare. Nisi ti isao u Kinu da bi obezbedjivao prolaze, vec da utvrdis svoju poziciju pred Berlin i razgovor o Kosovu. Medjutim, obe stolice postaju klimave. Tebe od naroda moze da spasi jedino direktan ulazak u EU, da vi svi lepo zbrisete sto pre i da standard toliko skoci da na Kosovo niko i ne pomisli.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.