Vučić blizu odluke o kandidaturi

Otvara se pitanje Nikolićevih uslova za dobrovoljno povlačenje
Premijer i lider SNS će ući u predsedničku trku, tvrde izvori Danasa

Ostavite komentar


  1. Premijer blizu odluke o kandidaturi za predsednika države…..Toliko o tome da se neće kandidovati. Od reči, nema šta!

  2. Pitali ortodoksnog lažova kada ne laže. On je odgovor rešio da prećuti jer ko bi mu verovao

  3. Pa dobro cemu tolika nervoza kod dela opozicije i njihovih medija,kad su oni unapred vec pobedili,imaju podrsku tajkuna,ambasadora,raznih ,,velikih" organizacija,onda im ostaje samo da izadju na izbore i pokazu tu svoju moc!?

  4. Vucicevim glasacima, shodno NJIHOVOM poimanju vrednosti, ama bas nista ne znaci postenje, principijelnost i iskrenost. Mozete ih, lagati i krasti, oni ce biti uz vas, sve dok ste VLAST! A posle toga sledi ZABORAV. Kokoske bili i ostali.

  5. Šteta što niko nije prihvatio opkladu koju sam nudio onomad – da će se se kandidovati i pored reči na neće. bio bio bi sigurica dobitak.

  6. Jasno ko dan! A, na kojoj ““e funkciji biti Andrej? Andrej, dakle premijer.

  7. Vučić bi bio pobednik bez konkurencije, i to u prvom krugu! Da li će napustiti Predsedničku funkciju u SNS-u, u slučaju kandidature, teško! Poučen Tominim primerom, u kome se vidi da podrška članstva u najjačoj stranci odlučujuće ,,obavezuje" članstvo, koje lako okrene leđa bivšem Predsedniku pa makar se radilo i o osnivaču Stranke, dovoljno govori… To važi i za sve ostale političke opcije. Sve proističe iz uobičajenog i aktuelnog načina rezonovanja Srba, da: ,,Koga nema, bez njega se može"! Da li je to etiči i moralno ispravno, da li je po sredi podanički mentalitet i svojevrsna bezobzirnost, drugo je pitanje… Dovoljno je da uticajnim ,,arbitrima" nešto nije po volji, pa da čoveka ili zaborave, ili gurnu u deseti plan, pa da čak postane ,,persona non grata",, jer takav smo postali narod.

  8. Da li ce SNS-ovci i od AV traziti da podnese ostavku na mesto premijera, kao sto to traze od Sase Jankovica, iako predsednicki izbori jos nisu ni raspisani?

  9. Najbolje da g. Vucic proglasi istovremene Predsednicke, parlamentarne I Beogradske izbore a zatim da se paralelno kandiduje za Predsednik, Premijera I Gradonacelnika Beograda. Zasto da narod ima posrednike na svim tim mestima kada ce veliki Vodja raditi 24 sati dnevno I resiti sve probleme. Neverovatno je koliko brzo je Srbija prevalila put od srednje razvijene, razumno demokratske zemlje do evropske Severne Koreje!?!

  10. Koliko znam Vučić je izjavio da neće da razgovara o presedničkim izborima , dok za to ne dođe vreme , a ono još nije došlo.

  11. Jedino dobro sto bi proisteklo od tih novih parlamentarnih izbora je sto bi izasle iz parlamenta stranke kojima je Skot nasilno namakao 5%.

  12. Jasno je još odavna da će kandidat za predsednika Srbije ispred naprednjaka biti Tomislav Nikolić, da će ga zdušno podržati Vučić i da neće biti vanrenih parlamentarnih izbora u Srbiji.

  13. Vanredni parlamentarni izbori u aprilu naredne godine bili bi katastrofa za opoziciju, gore bi prošli nego 24 apirla ove godine, pola njih bi bilo ispod cenzusa.

  14. Dobro je i rekao da ima preca posla,to znaci da ne zeli da se bavi.praznim pricama!

  15. Neće biti parlamentarni izbori,a opozicija i posle izbora nema šta da traži u Skupštini.Aleksandar Vučić se neće kandidovati za predsednika Srbije, opozicija se plaši.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.