Vučić se sastao sa Bocan-Harčenkom

Ostavite komentar


  1. Ако вас иједна будућа генерација буде питала “Па шта сте ви то радили у задњим данима издаје?”, ви им реците да сте ишли на протест против магле и смога, и протест против насиља. Мајмуни једни. Треба да вас је стид појединачно.
    Продали сте се сви за двеста километара аутопута, за Експо, за петсто евра кирије Русима, иљаду евра плате, Шкоду са увек пуним резервоаром и путовање преко визз-а у Барселону.

  2. Predsednik Srbije Aleksandar Vucic i ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harcenko sastali su se danas u Predsednistvu Srbije.
    Komentar; Izgleda da ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harcenko je glavni svavjetnik Predsedniku Srbije Aleksandru Vucicu

  3. Nezavisna država i njen predsednik? Mora kukavac da podnese raport. Prošli put prvo rus pa Hil a sada obrnuto. Da se ne naljute pa da zavrću uši.

  4. Interesantno, da li je Vučić dojadio Bocan Harčenku time što stalno dortčava i žali se kod njega?

  5. Vučić se sastao sa Bocan-Harčenkom

    U svim „kriznim situacijama“ Vučić se „koliko se ja secam“ uvek sastao sa Bocan-Harčenkom i to je uvek do sada „pomoglo Vučiću“ da pronadje pravo rešenje i način kako da „osujeti jednostrane akcije Aljbina Kurtija“ kao sto je sada ova u vezi ukidanja dinara kao platnoga sredstva na Kosovu zašta „ne postoji nijedna pravna osnova“ osim „namera da protera Srbe sa Kosova“ !
    Mozda su neki to zaboravili ali ja nisam, kada je bila ona „frka sa registarskim tablicama“ pre nešto više od godinu dana, Bocan-Harcenko je u prisustvu tadasnjeg ministra odbrane Nebojše Stefanovica, „lično komandovao trupama vojske Srbije“ čime je Aljbin Kurti bio primoran da „za jedno izvesno vreme odlozi zamenu registarskih tablica“ što je samo potvrdilo Vučićevo „obecanje Srbima na Kosovu“ da „nema predaje KM ostaje“ !
    Da vam ponovim, „nema predaje KM ostaje“, ‘ocete jos, „nema predaje KM ostaje“ !
    Tako da sam ja licno „čvrsto uveren“ da ce Vučić uz pomoc Bocan-Harcenka pronaci nacin kako da i ovu nameru Aljbina Kurtija „odlozi na neko vreme“ !

  6. Petstoti jubilarni sastanak i podnošenje
    računa Velikom bratu.Srbijo,bogami si.za
    lutala i na pogrešnom si putu.A cilj je na
    suprotnoj strani.

  7. Ako misliš da će oni da te spasu,u grdnoj
    si zabludi.Ne mogu oni ni sebe spasti.A
    mi smo im uporišna tačka da se još uvek
    nalaze u Evropi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.