Vučić: Boravak u Davosu bio važan i uspešan za Srbiju

Ostavite komentar


  1. Preskup, besmislen, isprazan, nepotreban i stetan.
    Posto nocenje u Davosu? Koliko ljudi u delegaciji? Koliko nocenja? Zasto? Gde su racuni?

  2. A gde su snimci sa tih susreta, izjave stranih zvaničnika o temama o kojim sau razgovarali ? Mi smo već navikli da nam se samo AV obraća i saopštava njegovu istinu, koja je porazna po građane Srbije. Pa neka nam je sa srećom, Srbija ne sme da stane, posebno ne sme da stane na KiM

  3. A jel’ i Sneško bio na večeri .
    Izgleda da je samo večera bila uspešna,a ono što nam sada pričaš, nije se moglo videti , pa ti zato niko ne veruje .

  4. Građani: boravak na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu je završen, uz ocenu da je bio „važan i neuspešan za Srbiju.

  5. Jeste,vrlo vazan.Otisao si na racun drzave (naroda),napravio si sneska belica svom sinu vukanu,pa sada i svajcarci znaju kako se zove tvoj sin.Video si brojne drzavnike u prolazu,i vracas se kuci da narodu serviras tvoje uspene „lazi“.

  6. Ovo je jedna od stvari koje nelegitimni srpski predsednik obozava, da bude deo zapadne politicke i privredne elite. Nijednom osobinom, a pogotovo umecem, znanjem koje nema, ne moze biti deo toga. On bi se ubio kad bi mu zapad zabranio da ide tamo. Za Srbiju korist nula, samo racuni za zderanje i bahacenje u Davos-u.

  7. A najuspešniji za tebe.
    Zimovao si nekoliko dana o trošku države, odnosno svih nas.

  8. Zanima me da li je Aleksandar Vucic u Davos poneo sa sobom i koristio kinesku tablu koju je dobio na poklon.

Ostavite komentar


Politika

Opozicija tvrdi da ne zna ko je pozvao Milorada Dodika da učestvuje u radu parlamenta Srbije: To je grubo kršenje Poslovnika 10

Opozicija tvrdi da ne zna ko je pozvao Milorada Dodika da učestvuje u radu parlamenta Srbije: To je grubo kršenje Poslovnika

"Poslanici Skupštine Srbije nisu bili obavešteni da će Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske prisustvovati sednici parlamenta na kojoj bi trebalo da se usvoji Deklaracija koja je usvojena na svesrpskom saboru. O njegovom prisustvu saznali smo iz medija. To je grubo kršenje poslovnika Narodne skupštine, ukoliko mu bude data reč", kaže za Danas Danijela Nestorović, poslanica Ekološkog ustanka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.