Vučić: Ana Brnabić – nova predsednica Skupštine Srbije, Aleksandar Šapić – kandidat za gradonačelnika

Ostavite komentar


  1. Predsednik skupštine, iliti „speaker“ na engleskom. Ova je skroz talentovana za to. I obavezno stavite Palmu za ministra prosvete.

  2. samo se vrte jedni te isti, vec 30- godina, ista prica, dokle bre vise?

  3. Bože,što nas osudi da nam krešti u sledećem mandatu.Ova osoba nema mere u iskrivljavanju stvarnosti.

  4. Simu Spasića vidim kao ministra rad i socijalnu politiku ili bar kao zaštitnika građana…i to je to!

  5. ana hrvatica sa krka,ne moze da bude u politickom zivotu srbije ni gradonacelnik jer je to nivo stranca koji ima drzavljanstvo po konvenciji iz montevidea 1934. zoran jankovic iz smedereva ne moze da bude prezident zvezde slovenije . slovenija ima ustavni sud.a srbija nema ustavni sud jer je on privatno vlasnistvo av za koga vazi isto kao ne samo za anu vec i za sapica,dacica, dilasa,vulina, ponosa,seselja,jorgovanku, vuka d.ceda,porfimija…i sve yu dodose iz yu sastava.

  6. Ma to što nas gaze već drugu deceniju nije ni problem , navikli smo ali sa ovom Brnabić po svaku cenu to mi nije jasno ? To već debelo podcenjuje Srbiju i Srbe i za to mora da padne

  7. Mi smo za što skorije hapšenje „Oskara“i ostalih kriminalaca njegove bande.

  8. Predsednik jedne drzave rasporedjuje gradonacelnike znaci nista od preporukaiz odihr

  9. Hoće da potpuno unište parlament kao instituciju.Uvode prevelike dohotke, tako da je jedini cilj politike dokopati se zarade, i postavljaju nekompetentne ljude da vode ministarstva, a i da predsedavaju, ovakve najave su uvodi u KOLAPS države, i poziv na ustanak.

  10. Počasni član nas obaveštava o kadrovanju i drži dodatne tirade o (ne) kvalitetu njegovih poslušnika
    Ova će nastaviti da krešti i da nam objašnjava kako joj nije jasno i da ne razume.
    Gde će sada da boravi obzirom na funkciju?

  11. Do kad će ovaj da nas kao naciju ponižava?Valjda je svima jasno na šta mislim.

  12. Novi poltron koji preti da prestigne Anu je ovaj Vucevic. Kako moze da dozvoli da ga ovoliko ponizi Vucic i da kao presednik SNS-a nemoze da saopsti zakljucke stranke na cijem jke celu vec to mora da uradi Vucic kao obican clan. Sta je Vucevic nego kucence koje mase repom.

  13. Kandidatura Ane Brnabić dana 6. marta je i za nas „najpozitivnije iznenađenje“, jer se simbolički poklopila sa praznikom – Evropski dan govorno-jezičke terapije.

  14. Hoce li nova predsednice Vlade moci resiti problem zaposljavanju radnika iz kovid a jer neko ko ostane Bez ugovora posle godinu dana rada u kovid bolnici Miseluk u crvenoj zoni a pritom je dijabeticar na insulinskoj terapiji vise nema kome da SE obratim .Sve moguce institucije je kontaktirao I niko,bas niko nije ni kriv ni nadlezan da ispravi gresku.Da li ce predsednice skupstine uspeti da sprovede u dalo obecanje predsednika kad nije ni ministarstvu zdavlja,ni rfzo,ni kancelarije predsednika,niko bas niko nije ni prstom mrdnuo da SE resi propust Koji su Sami napravili

  15. Beograd nije u Nambiji. Beograd pripada gradjanima Beograda. Beograd je svet!

  16. U Ustavu čiji tekst imam (iz 2006, sa izmenama iz 2021) u članu 104 piše da Narodna skupština, većinom glasova svih poslanika bira predsednika skupštine i jednog ili više zamenika. u članu 112, koji određuje nadležnost Predsednika nigde ni slova o njegovom ovlašćenju da postavlja predsednika Skupštine i gradonačelnika Beograda, kao ni premijera, kojeg on samo predlaže, a bira ga Skupština. Molim Predsednika da mi pošalje tekst svog primerka Ustava Republike Srbije, jer je moguće da je ustav menjan

  17. Jadna je drzava Srbija i grad Beograd ako nema bolje kandidate od Ane Brnabic i Aleksandra Sapica za navedene funkcije.Ili ce ici po onoj narodnoj da ce vreca naci prave zakrpe.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.