Vučić: Budućnost zemlje su otvaranje fabrika i industrijalizacija

Ostavite komentar


  1. To isto je govorio Tito, ali je on istinski industrijalizovao zemlju, sačuvao pet puta veću teritoriju i, na kraju krajeva, pobedio u ratu. Zbog ovog trećeg, mogao je prvo i drugo, a da se lično nije se obogatio.

  2. Smejurija, ovo kao da je rekao da je buducnost da se Kosovo vrati u okvire Srbije – a sve vreme radi na njegovoj nezavisnosti. Niko nije vise uradio na deindustrijalizaciji zemlje od ove stetocine, sad opet prodaje demagogiju. Cuj mene „opet“, kao da je i jednog trenutka prestajao. Malo sta bi me obradovalo koliko 100 godina zatvora za ovog kriminalca.

  3. Kada ce diktator da shvati da ne moze za sve uspehe biti zasluzan on, a za sve neuspehe njegovi poltroni? Jadno.

  4. Aha, već se, za samo par dana, prešaltovao iz poraženog u pobednika. Mudro, nema šta!? I…… sve mu to prolazi. I…….to po ko zna koji put.

  5. Gospodin je u prilično lošem mentalnom stanju. Ja zaista ne želim da me tako oštećeni stvorenje zastupa na Kosovu, u Evropi, pred MMF-om… Nije u redu. Bolest je teška.

  6. @Svuda možemo da gubimo, ali ne smemo da gubimo kada je reč o budućnosti zemlje, a budućnost zemlje su otvaranje fabrika, industrijalizacija, rekao je Vučić @, .Poceo je sa pripremom naroda da moramo da izgubi nesto, a zna se sta je to , ali privreda nesme da bude gubitnik. On je strucnjak za privredu. Pa ovo je smesno i tuzno istovremeno. Dali mu je neko od saradnika skrenuo paznju na ovo sto govori.

  7. Industrijalizacija – da, ali ne ona kakvu zamislja i sprovodi Vucic (motanje kablova, sivenje presvlaka za sedista i td., vec industrijalizacija koja ce se oslanjati na gradnju savremenih industrijskih postrjenja u metalurgiji, preredjivackoj, prehrambenoj, i drugim industrijama, i zaposljavati domacu pamet tako zadrzati u zemlji visoko obrazovane mlade ljude. Sadasnji pristup koji se ne bazira na postojanju strategije i vizije razvoja, u kome drzava placa stranim investitorima svoju nespremnost da se istinski reformise i uvede vladavinu prava, slobodno trziste i sigurnost investicija, time sto po radnom mestu za sramno primitivne poslove u industriju daje 10, 20, pa i vise hiljada evra je stetna, krajnje pogresna, a izaziva i sumnju na korupciju. Da zakljucim, Vucicevi SNS polupismeni kadrovi i „vizionari“ nemaju znanja i sposobnosti (ni postenja) da se na pravi nacin okrenu reindustrijalizaciji koja jeste osnovni uslov razvoja zemlje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.