Vučić će RS uručiti pomoć vrednu 2,7 miliona evra

Ostavite komentar


  1. Narode moj, zašto trpiš ovo? Ko je i na osnovu čega doneo odluku da mi, odrpanci, pomažemo nekom drugom, drugoj državi? A onda nama smanjenje plata i penzija da bi se uštedela četvrtina ovog iznosa. Ima li ,bre ,još normalnih u ovoj zemlji ili je njegovo ludilo sve zahvatilo? S kojim pravom rasipa naš novac? Da još podgoji mafiju u RS?

    1. Mima, draga gospođo, za ovakvu vlast je glasalo dva miliona ljudi. Sada mi koji nismo, tu ne činimo ništa da ovakvu nakaradnu odluku vlasti promenimo. Da smo normalna zemlja danas bi bar milion ljudi bilo na protestima.

  2. mora da nastupaju izbori u RS..mogao je da ponese nesto da donira Hrvatskoj..oni su dobili ,,samo,,22 mlrd ,,od cega samo 11 mlrd bespovratno za pomoc za razvoj i oporavak ekonomije..sitnica..ali mi cemo uz pomoc Kosova RS popova iz CG I SDS iz hrvatske i PUTINA da im pomutimo konce..i to oko naoruzanja..kupicemo mi kacuse avione iz majke nase da nas niko napast nece smeti.Cik da vidimo ko je bolji-ovi sto odose u EU ni trag im se nezna ili mi sto stojimo postojano ..
    Hrvatska ZAVRSILA IZBORE i odmah formirala vladu,mi ne zurimo..dobra je i ova..polako ..ajde da pomognemo braci iz bosne(jezik pregrizao)NIJE BiH vec RS I nasa ptica DODO.kad tamo on ucvrsti vlast videce svet svoje..a zasto i zuriti u EU Oni ionako odose..Nemaju sluha za nasu kuknjavu i podvale samim sebi..PUTUJ EUROPO-mi cemo desno

  3. Piše da će on donirati, kao da su njegove pare u pitanju. Valjda Republika Srbija donira.

Ostavite komentar


Politika

Aleksić (NPS): Srbija ne sme postati rudarska kolonija 10

Aleksić (NPS): Srbija ne sme postati rudarska kolonija

Predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) i narodni poslanik Miroslav Aleksić izjavio je danas da se Vlada Srbije usvajanjem uredbe o oživljavanju projekta "Jadar" jasno svrstala na stranu stranih kompanija i zastupanja njihovih interesa, umesto interesa naroda.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.