Vučić: Čestitaću onima koji budu stvorili većinu u parlamentu Crne Gore

Ostavite komentar


  1. Narod je na nedeljnim izborima u Crnoj Gori pokazao pre svega hrabrost, tako što je jasno pokazao da više ne želi da trpi diktaturu Mila Đukanović.

    1. Moze se cestitati ali gradjanima CG nista bolje nece biti. Jer ovde je takva sorta „politicara“ da misle samo na sebe. Tako recimo prof Krivokapic ce biti sklonjen prvom prilikom i onda nastupaju „pravi“ politicari koji normalno moraju da brinu o sebe a ne o gradjanima!A nadam se da su bojkotasi u Srbiji sada shvatili da izbori mogu sve promeniti ali na velikoj izlaznosti. Na 75-80% nema te kradje koja moze promeniti rezultate izbora. A vi bojkotasi sada prst ma celo pa razmislite da ste mogli promeniti vlast jos na proslim izborima, normalno ako nas koji nismo za ovu vlast ima toliko da sa sadasnjih 40-50% pidignemo izlaznost na 75-80% i sns ide u politicku istoriju. Ne mogu diktatori na velikoj izlatnosti toliko pokrasti da se promeni volja vecine gradjana!

  2. A ako Milo i Krivokapic naprave parlamentarnu vecinu, hoces i u tom slucaju cestitati?

  3. A ko je vama cestitao tzv pobedu na izborima vas i vasih satelita ? Stvarno, ko ? Ne secam se nesto.

  4. Veliki šok i udarac za Vučića, jer je poslednjih godina Đukanović postao njegov uzor i političar, čiji je recept autokratskog vladanja u detalje razradio. Zato je Vučić pre nekoliko godina angažovao savetnike koji rade za Đukanovića. Tako da je ovo dobra vest za Srbiju i ceo region, jer je najdugovečnija evropska diktatura konačno srušena.

  5. Vučiću, sudeći po njegovim današnjim izjavama, izgleda da nije pravo što mu prijatelj i najverovatnije „poslovni partner“ u nekim crnim muvačinama Milo Đukanović, odlazi sa vlasti- ako zaista ode! To, verovatno, sumnja i AV jer on najbolje zna kako se sa ne tako mnogo para može kupiti skupštinska većina! Da Milo ima para- to je van svake sumnje. A znaju se i „cene“ preletača. Zato, po meni, daj Bože da Milo ode -ali biće to veoma teško provesti. Pogotovo i zbog Milovog možda „tajnog saveznika“ -i verovatno savetodavca Alksandra Vučića!
    Ipak događaji u CG imaju nečeg poziitivnog i za Srbiju- pokazali su nam kako se običnom olovkom ruši jedan diktator, sličan AV. Dovoljno je da crkva stane na stranu naroda i povede ga u pravom pravcu, ako to već neće Akademija nauka i umetnosti, intelektualci, pisci, filmadžije, vojska, policija itd. Sa našim „mlakonjom“ -patrijarhom Irinejom, koji srpskom diktatoru kači ordenje na., po mnogima, „grudi izdajničke“ , kao i nekim njegovim ministrima, nažalost to nije moguće. Sada iskreno žalim što je „mlakonja“ kod izbora za patrijarha imao više sreće od ratobornog Amfilohija!

  6. Pa nije tacno. Nama su najblizi Srbi iz Republike Srpske pa tek onda redom Srbi iz dijaspore,u koju spadaju i ovi iz Crne Gore.

Ostavite komentar


Politika

Paunović (SPS): Opozicija iznela niz neistina 10

Paunović (SPS): Opozicija iznela niz neistina

Snežana Paunović, poslanica SPS i predsednic skupštinskog Odbora za privredu regionalni razvoj trgovinu turizam i energetiku poručila je tokom svog obraćanja medijima da je opozicija iznela niz neistina u vezi sa održavanjem vanredne sednice Skupštine o litijumu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.