Čestitke za izbor nove Vlade Crne Gore

Ostavite komentar


  1. Vladi Crne Gore i njihovom predsedniku, rukovodstvu drzave zelim da uspesno obavljaju odgovorne i zahtevne funkcije u korist gradjana.

  2. U Crnoj Gori živi nama bratski narod kome želimo što i nama, svu sreću, nappredak, dobre odluke i da nikad više u nama niko u Crnoj Gori ne vidi neprijateljsku državu. Svako dobro želim novoj vladi i narodima koji tamo žive.

  3. Crnogorski narod se izborio za promene. Danas je konstituisana nova vlada. Želimo joj mnogo dobrih odluka, bolju saradnju sa nama.

  4. Uvek pružamo ruku i čestitamo dostojanstveno.Mi opraštamo, ali ne zaboravljamo.Mi ispunjavamo dogovoreno, ali tražimo reciprocitet u ispunjavanju.

  5. Čestitke premijeru Krivokapiću!Srbija se nada dobrim odnosima i uspešnoj saradnji sa Crnom Gorom!

  6. Nadam se da će Krivokapić uspešno i odgovorno voditi Crnu Goru i da će lepo sarađivati sa Srbijom.

  7. Iskreno se nadam da ce nasi gradjani koji zive u Crnoj Gori dobiti sva prava i biti postovani kao jedna od najmnogobrojnijih nacionalnih manjina u Crnoj Gori.

  8. Nadamo se da ce Srbi u u Crnoj Gori dobiti sva prava i biti postovani, u odnosu na prethodni period.

  9. Formirana je nova Vlada Crne Gore i verujem u ovaj sastav, nadam se da ce jos bolje i uspesnije raditi za Crnu Goru i region

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.