Vučić čestitao Plenkoviću

Ostavite komentar


  1. Cestitke Plenkovicu,nadamo se dobrim medjususedskim odnosima,dobru i prosperitetnu buducnost.

  2. Verujemo da će Hrvatska i Srbija okrenuti novu stranicu u njihovim odnosima i izvući Balkan iz kandzi prošlosti.

  3. Značajno će biti ako se hrvatska vlada okrene poboljšanju saradnje sa Srbijom jer će to ubrzati razvoj čitavog regiona.

  4. Tako radi pravi premijer, čestita komšiji na izboru, a ne ko onaj Milanović, koji se ponosi što mu je deda bio ustaša.

  5. Očekujem da će novi hrvatski premijer pokazati viši stepen demokratičnosti i uvažavati srpsko stanvništvo i sarađivati sa Srbijom.

  6. Ovo se zove odgovorno ponašanje i po meni ponašanje čoveka koji je pravi državnik.

  7. Nadam se da nece biti nikakvih verbalnih sukoba i tenzija izmedju Hrvatske i Srbije, dokle god budemo gledali u proslost nikad necemo imati buducnost.

  8. Čestitajući Plenkoviću na izboru za Predsednika Vlade Republike Hrvatske, Vučić jos jednom je dokazao da je dobar političar i jos bolji drzavnik.Napominjući da se nada da će Hrvatska i Srbija izgraditi jos čvrsće dobrosusedske odnose i da će Hrvatska u Srbiji imati iskrenog partnera.

  9. Samo neka ne moramo više sa Milanovićem da cepamo krpe, mislim da će sada situacija biti sasvim drugačija i za obe države povoljnija.

  10. Nadam se da će se uspostaviti bar korektni odnosi između Srbije i Hrvatske, jer je to jako bitno pre svega za stabilnost regiona.

  11. Vučić je svestan koliko su važni dobri odnosi sa Hrvatskom zato i nastoji da ih ostvari.

  12. Moramo naci zajednicki jezik i verujem da je doslo i to vreme. Plenkovic nije nacista i vreme je da se Hrvati rese svoje proslosti.

  13. Videćemo kakvu politiku će on sada zastupati. Uvek ima prostora i nade da nam može biti bolje

  14. Nadam se će novi hrvatski premijer biti nadahnut pravim vrednostima i sprovoditi vladavinu prava i dati doprinos razvoju dobre saradnje sa celim regionom.

  15. Nadam se da će novi Hrvatski premijer, pozitivno uticati na odnose svoje zemlje i Srbije.

  16. Mozda ce taj covek imati volju i zelju da dobrosusedski odnosi budu na prvom mestu po pitanju Srbije i Hrvatske.

  17. Nadam se da će nova vlada Hrvatske imati više sluha i da će odnosi Srbije i Hrvatske krenuti uzlaznom putanjom.

  18. Nadam se da je Pelenković razumniji od Milanovića i da će se potruditi da poboljša saradnju sa Srbijom jer od toga zavisi budućnost celog regiona.

  19. Brane: Verujem da je ovaj Plenković razumniji političar od Milanovića i da mu je stalo do mira i stabilnosti o regionu i da će raditi na tome da se odnosi Srbije i Hrvatske pomere sa mrtve tačke.

  20. Pridružujemo se čestitkama i iskreno se nadamo da će doći do uspešne saradnje između Srbije i Hrvatske, koja će doprineti napretku i razvoju obe zemlje.

  21. Dobri međususedski odnosu u interesu su obe zemlje, pa se zato nadamo da će novoimenovani premijer takođe, kao i naš premijer, nastojati uspostavljanju dobrih odnosa što će bitno uticati i na mir i stabilnost u regionu.

  22. Sa novim premijerom i novom vladom nadajmo se da dolazi i neki novi bolji period međususedskih odnosa zasnovanih na demokratiji, poštovanju međunarodnih prava, međusobnog uvažavanja kao i poštovanja prava i sloboda naroda drugih nacionalnosti koji žive nateritoriji Hrvatske.

  23. Ocekujem od Plenkovica da ce poceti da radi na pomirenju dva naroda, kao sto to Vucic radi.

  24. Promenom vlasti u Hrvatskoj nadamo se promenama na bolje u nasem komsijskom odnosu, cestitke novom premijeru upucene s nase strane su iskrene i olicenje kulture i velikih drzavnika.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.