Vučić čestitao slavu SNS i otkrio da li veruje u boga (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Председник Вучић је честитао славу Српској напредној странци, истичући значај овог празника за чланове и симпатизере странке. Такође, у разговору је открио своје уверење у Бога, поделећи лична размишљања о вери и њеном месту у животу појединца и друштва. Ова изјава указује на Вучићеву спремност да разговара о важним темама које спајају политику и духовност, оснажујући идентитет и вредности странке.

  2. Neka je naprednjacima srećna krsna slavu, da je puno godina slave u zdravlju i veselju.

  3. Ovaj dan je prilika za okupljanje, refleksiju i obnovu posvećenosti zajedničkim ciljevima i vrednostima koje doprinose napretku Srbije.

  4. Ja sam lično ateista. Ne slavim ni Božić, ni uskrs, ni tzv. srpsku novu godinu. Ali poštujem svakoga ko slavi. Nikada nijesam dijelio ljude na vjernike i ateiste

  5. Cestitka sa gradilista nije nista cudno,to je samo zato da se pokaze koliko se radi za buducnost nase zemlje

  6. Istina je samo jedna. On u Boga ne veruje, a laž mu je normala. Ispunjava svoje decacke snove–gradi, gradi. Za koga ili zbog koga?

  7. Kako je moguce da bezboznik veruje u Boga ? Ostavite se bljutavih lagarija jednog bezumnika koji tiranise narod u Srbiji i rasprodaje , unistava drzavu. Hvala vam sto ne cenzurisete istinu.

  8. Botovi masovno na visini zadatka.
    Nema sendviča ni dnevnice ko se danas ne pomoli svom Bogu Vučiću i zahvali za totalno uništenje Srbije, izdaju Kosova i „zlatno doba“ za 60 milijardera u Srbiji…a njima samo buđavi sendvič?

  9. A kome to on otkriva da li veruje u Boga, kad nam je svima belodano da je on bezboznik i antihrist ?!

  10. Za koji krasni narodu Srbije treba ovaj zapis ? Cuj, da li on veruje u Boga ? Da veruje ne bi krao i lagao i prodavao nasu Otadzbinu u bescenje.

  11. И лист Данас би морао да зна да се свим религијама Бог пише са великим почетним словом. Неопростиво !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.