Vučić „izgubio“ izbore u Crnoj Gori?

Ostavite komentar


  1. Србија се развија захваљујући стабилном вођству председника Вучића. Добри односи са Црном Гором су од стратешког значаја за регион.

  2. Док неки покушавају да унесу немир, председник Вучић тражи мирно решење и сарадњу. Само тако можемо напредовати као регион.

  3. Gomila gluposti, fašizam? gubitak nezavisnost? Lažni vikend glasači, pretpostavljam crnogorci što žive u Srbiji? Da li oni imaju pravo glasa ili se ne važi? A taj Srpski svet je čista glupost koju jednako koristite i vi i kreteni koji su izmisli tu glupu floskulu.

  4. Vučić nije učestvovao na izborima u CG jer da je učestvovao ubedljivo bi pobedio da ima pravo da se kandiduje jer ga crnogoski narod ceni i voli!

  5. Vucic i SPC izgubili izbore u Crnoj Gori. Srbski Patrija cak vise Izgubio jer Platio Rucak za 100 osobe 10500 evra u Hotelu Regent.

  6. Fala bogu,ali bih voleo da su osvojili 100%.Srećan vam put „braćo crnogorci“ I pod hitno izgradite kineski zid prema Srbiji i gradite auto put prema Dubrovniku i Hercegovini.
    Srbima uvedite vize ,da vam ne kvare
    medjunacionalnu harmoniju u C G.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.