„Vučić da pogleda koliko često može da pročita da je još jedna žena ubijena od strane partnera“: Zajedno povodom predsednikove reakcije na govor Dušice Sremčević

Ostavite komentar


  1. Van svake pameti Vam je ova priča stvarno. Vi tonete kao opozicija sve dublje. Uskoro ćete Vučića optuživati što sunce izlazi i zalazi.

  2. Vi bi da ima smisla voleli da možete da krivite Vučića i za one tragedije koje se dese van naše zemlje

  3. Ne moze predsednik Vucic da resava porodicne probleme svakog u Srbiji. Nije on kriv za takve stvari.

  4. Vučić ne samo osuđuje nasilje već i donisi konkretne mere kako bi se nasilje smanjilo . Zahvaljujući tim merama povučeno je preko 110.000 komada oružja.

  5. Kako uspevate da lose zivotne izbore partnera koji su psihopate prebacite na to da je Vucic, ili neki politicar, direktno kriv. U kom trenutku treba da se krive ti krvnici i psihopate i gde pocinji licna odgovornost za izbor partnera posebno onih gde je ovakvo ponasanje odmah izbilo na povrsinu.

  6. Postoje drzavne ustanove koje vode računa o nasilju u porodici.Predsednik se ne bavi lično time

  7. Veoma nenormalan tekst,zlonameran. Vučić je rekao istinu. Ne može doživotno da zatvori čoveka zbog pretnje,a kad bi to uradio,ista ta Zajedno grupa bi došla da ga optuži za neosnovano zatvaranje.

  8. Ne razumem kako je Vučić kriv što muškarac bije bivšu suprugu ili je nedaj Bože ubije.

  9. Kakva manipulacija!Muz joj je uhapšen,odslužio svoje…šta sada ocekuje dotična da je opet maltretira bivši muž…pa da za to okrivi Vucica

  10. Evo ja sutra idem kod Vucica jer me maltretira pas od komšije i nemrdam dok mi Vucic ne potvrdi da sam siguran

  11. Opozicija za sve hoće da okrivi Vučića,po njima on je kriv i kada pada kiša,i kada greje Sunce, i što se zemlja okreće.Zaista sramotno.

  12. @Lazar@Marko. Za vas botove pitanje, gde vi zivite, nasilnici. Kako vas nije sramota? Bljak odvratni olosi…

  13. Povuceno oruzje–hm. Da se nije Vucic uplasio od tog naroda koji jeimao oruzje!? Da li je razmisljao da neki posteni ljudi ne mogu sada da dođu do oružja. Što nisu njegovi SNS kadrovi predali oružje!? Da li se nečega plaše1

  14. Kako ste zaboravili ubijenu decu tako ćete i ovu ženu čim je „potrošite“.

  15. E kamo srece da ima imalo ljudskosti u sebi,pa da moze makar malo da ga bude sram.Ali nema …….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.