Vučić: Da smo uveli sankcije Rusiji bio bih šampion demokratije, a uz priznanje Kosova i dobitnik Nobelove nagrade

Ostavite komentar


  1. Nisam istražni organ i nisam toliko pametan kao svi u svetu koji sve znaju. – SRAMNO, NEHUMANO. Zasto mu je trebala zloupotreba ubistva Navaljnog, da se opravda, da napadne svetske zagovornike…

  2. Nije mi logicno da se ekonomijom bavi osoba koja nema ni dana staza osim u politici.Sto se tice Kosova dobili su sve sto su hteli pa priznanje navedenog je nebitno.Sankcije Rusiji naravno jer se od ljubavi ne zivi.Trebao bi da shvati da je u pojavljivanjima u medijima preterao i bas dosadio sa jednom te istom pricom.Trebao bi da pokaze da je patriota i podnese ostavku da Srbija krene u srecniju buducnost i postane uredjena u kojoj se kao prvo nece krasti izbori

  3. Tužno je kad čovek sam sebe hvali. Misli da je veoma bitan. Izgubio kompas, laže i nekažnjeno krši Ustav RS svakodnevno! Plus je pokrao izbore!

  4. Ja bi dobro razmislila dali bi investirala u ovakvu vladu,pa tako ce i normalni investori,docice neki gansteri da sa ovim nasim na stetu gradjana pokupe pare i odu,A onda ce i gladni narod da razmisli ko mu je prijatelj a ko neprijatelj.
    Cim ovaj neprijateljski zapad prestane da nas finansira pa ce i tvoja vlast da se rasklima,cim nebude para,a bez pokvarene i licemerne EU si gotov.Putin, Si i arapi gledaju samo da iskoriste situaciju u koji si diveo ovu zemlju.Bojim se da ce biti cupavo.

  5. A inače si gnusni autokrata i korupcionaš, šef izvlačenja prljavog novca iz cele Srbije i pranja istog kroz gradjevinarstvo. To samo onako, iz hobija, dok čekaš Nobela?

  6. Za neke politicke poteze koju se podrazumevaju sami po sebi u jednom kultivisanom svetu – ne dobija se Nobelova nagrada.

  7. Kosovo nije nicija dedovina pa sad Vucic nece da preda i prizna a onda ce doci neki Mika pa ce priznati Kosovo. Alo bre .

  8. Vučić: Da smo uveli sankcije Rusiji bio bih šampion demokratije, a uz priznanje Kosova i dobitnik Nobelove nagrade….. pa zato sam Diktator populisticke nedemokratske drzave Srbije i prijatelji su mi Putin, Kim Asad…

  9. Ma ko ih šiša šta bi nam davali da ste im uveli sankcije Rusiji, mi treba sa vama da se borimo za celu Srbiju i Kosovo i Metohiju i nezavisnost Srbije.

  10. Po obicaju prazne price u koje ce poverovati nepismeni,neobrazovani,dementni i neobavesteni a mi koji pametno razmisljamo i zelimo uredjenu pravnu drzavu Srbiju koja nije krivicom navedenog sigurno ne.

  11. Kaze da nije istrazivac i toliko pametan da zna da je Navaljni ubijen , ali zna da su izbori bili najdemokratskiji i da nije bilo kradje. Kakav selektivni istrazivac

  12. Pa bolje da jesi. Kosovo cuvas jer saljes pare tamo od nas gradjana i onda tvoji pajtosi na putu do Kosovo podele pare zajedno sa tobom kad obrnu krug nazad do BG i stavite u dzep. Kradete nas a ljude bez mozga zamlacujete da je Kosovo Srbija. Da se uvedu sankcije Rusiji i da se prizna Kosovo i da udjemo u EU. Jer niko nije pobegao u Rusiju nego u jake zapadne zemlje. Pobegli od vase politike i kradja kroz gradnju mostova puteva i reketiranja oduzimanja. I od tih prica Kosovo je Srbija. A da otvoreno kazem da me briga za Kosovo. Vama je to izvor prihoda kroz malverzacije a meni teret i prepreka za EU. Hocu bolji zivot. Hocu Evropski standard i necu ruske standarde i rezime.

  13. Баш је нервозан али што је глумац подсећа ме на једног великог глумца који такође губи државу.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.