Predsednik i ministar se prisetili kako je policija na čijem čelu bio Dačić prebila Vučića

Ostavite komentar


  1. Ispiranje mozgova i skretanje teme. Hajde da otvorimo rudnik u žitorađi ili tamo gde naš predsednik ima neku dedovinu, očevinu ili pak majčinu kuću.

  2. Koliko god casova da imaju opozicionari nece izvuci pouke.Djaka koji nema razum je tesko i nemoguce nauciti.

  3. Ko je odgovoran za paljenje americke ambasade i smrt mladog coveka koji se tamo zatekao? Foliranti bez karaktera. Non stop „peru“ biografije. Mi stariji dobro pamtimo ko su i sta su.

  4. Doduse bilo je tesko i demonstrirati protiv demokrata onda.Nije se imalo sta ni blokirati jer nista gradili nisu. A sve skoro stavili katance.

  5. Pa sada nerazumem, kako smeta reakcija policije onima sto tada bili vlast i slali policiju da demostrante skloni.

  6. Ja sam zakljucio da je Marinka otisla na prokop da vidi kako se to gradi,Jer oni nisu izgradili ni cm pruge.

  7. Ova dvojica su užasna. Pogotovo AV,toliko licemerja ima u njegovim rečenicama da je to strašno.Najbolje je bilo kada je ispravljao Dačić ua Euronevs,za vlasništvo,pa čovek kontroliše LIČNO sve medije u Srbiji,pa kako ne bi znao koliki je udeo Telekoma.
    Zaključak svega = nema nama slobode dok se mediji ne oslobode.To se videlo i danas na konferenciji,od blokade pruge napravio je jednočasovno pranje mozga celoj Srbiji.

  8. Ова двојица је требало да буду у затвору од 6. октобра. Не знам ко ово уопште може да гледа? Ужасни људи, који су упропастили Србију.

  9. on dobio batine od policije???!!! Pa ta kukavica ni sada, pored silnog obezbeđenja, ne sme da izađe na ulicu i prošeta 100 metara. A kamo li da je stao nasuprot policije sa isukanim pendrecija!!! A da je u prvom redu!!! Čujem da ga pozdravlja vojvoda Aleksić i da ima nameru da mu uruči orden za „hrabrost“!!!!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. i 11. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.