Vučić danas na sednici Vlade, a večeras pred građanima: Najavom ostavke, skrenuo pažnju s Kosova na sebe

Ostavite komentar


  1. Iskreno saučešće novinarima koji će obraćanje morati da prate i o istom pišu.

  2. Bice drame i uzdisanja a bogami moze da potekne i koja suza penzionerska

  3. „skenuo pažnju sa Kosova na sebe“????? Pa on je uvek na prvom mestu u svojoj glavi,svojim obraćanjima,patnjama,otvaranjima fabrika,puteva,otimanju respiratora po aerodromima.On je uvek JA,pa JA,pa JA……..JA

  4. Nema ostavke! Ostani pukovnik ili pokojnik… do kraja. Samo hrabro. Ispuni obecanja, ne traži blagoslov niti podelu odgovornosti, kao što si i slavu hteo isključivo za sebe. Imaš našu podršku.

  5. Samo nemoj da se oglasavas sa tv pinka onda se xalozi da mitrovicev sin ide u zatvor znog ubistva vurice i bega sa medta ubistv begaaaa

  6. Ništa van Ustava i medjunarodnog prava i rezolucije1244. Tačka. Nikada Srbija i Srbi nisu prihvatili ultimatum. NIKADA. Ko sme neka proba.
    Naš predsednik da sve javno kaže da na raspravu i narodu tj skupštini da glasa po USTAVU. Pa neka sinovi majčini dignu ruku da ih narod vidi a da izdaju teritorijalni integritet Srbije.

  7. „Rešavanje i normalizacija odnosa Srbije i Beograda“ lepo rečeno, jer životni uslovi nisu ista, a ni pravila
    Stvarno se treba pozabaviti time?!

  8. Ako nas među milionima u matici i rasejanju nema pametnijih,poštenijih,stručnijih i hrabrijih od Vučića i kamarile svako – bar ovde u matici,da zaduži jedan kamen i kanap pa u Dunav ili Savu po izboru!

  9. Ako ON napusti sektu, kibiceri mogu da traže u koju će stranku da se prebace … jer su se taman navikli na lep život, a da ništa ne rade …

  10. Referendum na kojem vecina gradjana izlazi i glasa za sudbinu kim. Nemoze to predsednik ili njegova partija da odluci pa ni parlament. Ovo je pitanje za sve gradjane srbije.

  11. Je li moguće ,da neko veruje ,da taj vlastoljubivi , nesposobni čovek ,može bilo šta da reši na dobar način?

  12. Idi vise da nam svane, sine sunce, iiidiii!
    Sve je upropastio, unistio nas . Sve nam uzeo, vazduh, vodu, plodnu zemlju, raskucio nas

  13. Za Srbiju je bitno da ovaj ode ali jos vaznije da se takozvane demokrate ne vrate,politika im je manje vise ista,izdajnicka.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.