Vučić danas sa ruskim ambasadorom Bocan Harčenkom: Teme i povod razgovora nisu najavljeni

Ostavite komentar


  1. Da li postoji jedna zemlja u svetu, gde se Predsednik redovno sastaje sa ambasadorima Rusije i SAD? To nema ni u banana državama Afrike i Južne i Srednje Amerike. Sramota.

  2. Braco Rusi oduzmite mu orden Nevskog dobijenog od Putina, Kosovo vise ne spominje koje je izdato, sa Putinom nije se cuo vise od dve godine, ni rodjendan Putinu nije cestitao, postao potrcko Solcu i zapadu, zamajava narod litijumom i pricama o uspehu a Kosovo ode, rezoluciju o genocidu protiv Nemacke i o Jasenovcu vise i ne spominje. Kupuje Rafale da bi se dodvorio zapadu a koje necemo dobiti ni za 20 godina i koji nam nisu ni potrebni i skupi su u odnosu na Su 35 ili Mig 35 ili Kineske avione .

  3. Kraj jula, da se podnese izvestaj za juli i preuzmu zadaci za avgust.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.