Vučić dao odobrenje za polaganje zakletve srpskih sudija i tužilaca

Ostavite komentar


  1. Nijedno slovo iz Briselskog sporazuma nisu primenili, a optužuju Srbiju za nešto, izjavio je Vučić.. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka. Srbiji su potrebni ljudi koji će nas ojačati i izvući nas iz teške krize.

  2. Ulazak srpskih sudija remeti albansku koncepciju i jasno pokazuje da Srbi imaju dobru strategiju ostvarivanja kontrole nad delom sistema iznutra, a da pri tome Albanci to ne mogu sprečiti.

  3. Odgovor Tačiju je na mestu. Zaista je neprihvatljivo toliko dugo odlagati primenu sporazuma. Očigledno to nekome nije u interesu. Što se parade tiče, važno je da građani konačno vide nešto novo i savremeno. Nadam se da je ovo samo početak osavremenjivanja vojne tehnologije.

  4. Ne razume, rekao je novi migovi 29… esu li novi ili polovni, ništa mi nije jasno. Ako kupim polovan auto, da li je on nov ili polovan!?

  5. Odlično, ulaskom naših u pravosudni sistem Kosova priznajemo tu državu jer su Srbi u sve 3 grane vlasti koje čine jednu državu! "Unutrašji dijalog" je sada izlišan.

  6. Da li je odobrenje Vucica sudijama na Kosovu na jedan nacin priznavanje istog.Po mom skromnom misljenju to je ucenjeno i ranije i svaki novi akt kao odobrenje Vucica samo potvrdjuje moju konstataciju.Ljudima koji ne razumeju ili ne zele da prihvate treba otvoreno kazati istinu.Tu je sta je i ja cu iskoristiti izreku ““““Cije su ovce toga i livada““““.To je i vladi Srbije jasno ali za rad politickih poena ne zeli to otvoreno narodu da kaze.Ludo volim Kosovo ali istina o Kosovu na zalost nije po mojoj volji.Ja sam to shvatio a neki na zalost sudeci po nekim komentarima koje sam procitao nisu ili ne zele da bshvate.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.