Vučić: Datum izbora saopštavam 4. marta, kada se vratim iz Amerike

Ostavite komentar


  1. Gledaj da tamo ostaneš doživotno. Dosta si nas branio od svih neprijatelja i nedaća.

    1. Da li vi botovi mislite da će sendviči doveka, kada glad zakuca na vaša vrata shvatićete šta ste činili i u kakavom zlodelu ste učestvovali !!!

      1. Ja nisam član ni jedne partije, ali mogu da kažem Mikiju i ostalim da su i oni botovi ovi drugi. Da li dobijaju sendvič ili pare sve je jedno. To nije njihovo mišljenje.

        1. Ti si neki unapređeni 2.0 bot. pokušavaš da povezuješ i upoređuješ, nije da samo ispaljuješ unapred pripremljene floskule.

  2. Ja celu noc , nocas , nisam mogao da spavam , neprestano misleci da li ce Vucic raspisati izbore 4. marta ili ne !

  3. SNS zeli da posalje jasan signal sta želi u Srbiji i kako zeli da Srbija nastavi da zaista ide napred.

  4. Gradjani Srbije zasluzuju odgovornu i domacinsku vlast i nikakavi sramne izjave i lazi iz opozicije ne mogu zaustaviti promene, niti sakriti potrebu gradjana ka boljem i sigurnijem svakodnevnom zivotu

    1. Da li si ti poslednjih osam godina bila u komi? Tvoja domacinska vlast je na vlasti vec osam godina i tebi su problem poruke iz opozicije koju vlast i drzavni mediji uz pomoc placenih tabloida demonizuju i fabrikuju lazi koje i ti ocigledno promovises.

  5. Koga, iole normalnog, zabole gde ćeš ti da ideš i šta ćeš da radiš. Jedino će biti bitno kada budeš išao u doživotnu samicu.

  6. “Mi mozemo nekoliko meseci da izdrzimo, a da ne uvecavamo javni dug”. Znaci, 20 godina kolonizacije je uspelo, jos spomenik Đinđicu- zacetniku rasprodaje imovine i kolonizacije, pa da kazemo da ovo nije Srbija.

  7. Kakav pozer i „dramaturg“. Pa narodu se od ovoga sto ovaj cipuljicanin cini, i vaznosti koju pokusava da da nevaznom ucescu, u kos nevaznijem, skupu, prevece zeludac u stomaku. I navrh svega jutrosnje polusatno isprazno AV natezanje u jutarnjem nasem pravu da znamo sve“.

    1. Koji , bre , građani ? Ne mogu da shvatim kako su neki ljudi večito u zabludi .

  8. Jesi li cuo budalo da je turski dron unistio sistem Pancir. Za ova nasa dva im trebaju dva drona. Dva drona za ovolike nase pare sto si dao. Budalo, zajedno sa generalom Vulinom. Gde vi vodite ovu zemlju nesposobne bitange?

    1. I ja bi pobedio kada bi imao na volju biračke spiskove i bugarski voz. Kada se dodaju još tupavi botovi, uspeh je zagarantovan.

    2. Veoma „mudar“ comentar. Ako vec saljes ovakve idiotske komentare po nalogu bar zamoli tvoje nalogodavce da budu kreativniji.

  9. Zar ne rece pre neki dan da nece da raspise izbore 05. marta posto mu je tad rodjendan, a nece ni 04. marta, jer je na taj dan umro Staljin? Doduse, Staljin je umro 05. marta. „Najbolji student“ Pravnog fakulteta (studirao „samo“ 6 godina), a ne zna istoriju. Valjda mu je neko rekao da je Staljin umro na njegov rodjendan, pa onda moze da raspise izbore dan pre. 😀

    1. Domanovic bi rekao nešto otprilike ovako za taj 5.mart : “ Au , majku mu … dva nesrećna događaja za srpski i ruski narod istog datuma „!

    2. Stvarno majku mu… Kako polozi prijemni ispit na Pravni fakultet , kad se tu polaze istorija ?

    1. Nešto što nema budućnosti ne može da se promeni čas posla, a ova država to definitivno nema.

  10. Svi su imali dovoljno vremena da izloze svoje politicke ideje, na nama je da izadjemo na izbore i odaberemo ono najbolje za nasu decu.

  11. Hoće li ovaj uzeti kartu u jednom pravcu da nas spase od sebe,da nam krene i da neko mlad i uspešan poželi da ostane u Srbiji,a ne da sposobni odlaze a ostaju samo nesposobni članovi.

    1. @tanjice, koji narod? Nepismen, neuk, lakomislen, dezorijentisan, sludjen, zaplasen, ucenjen, dezinformisan,.. za takav narod se kaze da zivi robovlasniki, da je rob svoje savesti, neznanja i mracne zle sile koje njime manipulisu??? Glasaj i ovako neznas da izaberes ali ucestvuj u rijalitiju zvani AV-zlatno doba!!!

      1. Milovan Glišić je još pre više od sto godina napisao , čini mi se u “ Glavi šećera “ . “ Narod ? To je marva što ništa ne zna „. Tako će uvek biti u ovoj našoj Stradiji .

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.