Sagovornici Danasa o Vučićevom „neprimerenom obraćanju“ pred decom sa Kosova: Od incidenta u Banjskoj pravi mit i svima stavlja teret na leđa

Ostavite komentar


  1. A zašto da im ne kaže, pa ta deca znaju i doživljavaju svakodnevni torturu i bolje znaju od Biserko šta se dogadja na KiM.

  2. Vucic izdajnik,
    Zloupotrebljava jadnu decicu!
    Gde zive ti roditelji I
    o cemu razmisljaju,
    kada su mu poslali decu!

    Ucenjeni?
    Siromasni?
    ILI???

  3. Niste se baš nešto proslavili izborom sagovornika.Mislim da ni najveći mrzitelji aktuelne vlasti ne mogu da shvate da je ovo potrebno da komentariše Sonja Biserko.Još vam samo fali Azem Vlasi.Sve češće činite “ magareću uslugu“ opoziciji.Ako je i od vas, mnogo je!

  4. S obzirom na to ko su vam sagovornici kojima smeta kako je Vučić pričao znači da je sve što je rekao bilo na mestu.

  5. Читајући ове изјаве, јасно је да ова опозиција има веће шансе да освоји власт у Приштини када Курти рапише локалне изборе, него у Београду. Количина антисрпства и аутошовинизма политичара који захтевају гласове грађана Србије је застрашујућа.

  6. A zasto vas „patriire“ toloko brine najava primene sile od strane Srbije,a ne brine vas primena nasilja nad Srbima na KiM?
    Kako dtugacije odgovoriti na to- „masnim kolačima“?..

  7. Samo vam je ona trebala da ona da komentar i i vi da objavite jer ona bas voli Srbiju i zalaze se
    Jer ste svesni da ni zapad sam sebi ne veruje i nezna staje obecao i potpisao
    I vi nasli sonju biserku da ona objasni koliko mrzi srbiju

  8. „DANAS“ Propusta komentare koji pljuju Vucica ili vlast… Demokratski..

  9. Ovom čoveku nije jasno da ga narod većinom ne voli.Oni što ga navodno vole ,vole ga samo iz interesa i straha.

  10. Vucic stiti kriminalce i rusi Srbiju. Duznost svakog odgovornog coveka je da se od toga ogradi. I ko god osudjuje „tiha“ zlodela ovog rezima, u pravu je, pa makar to bila i Biserko…

  11. „Srbija svojom politikom destabilizuje, pre svega preko aktivnosti SPC“???

  12. Interesuje me samo dali ova „pametna gospođa“ odobrava nasilnu aneksiju Kosova, nemože to biti gotova stvar NIKAD.

  13. Meni ne smeta šta Vučić govori, mada sa je to isto Ðilas rekao deci, mogu da zamislim naslovne strane sutrašnjih novotajkunskih medija. Meni smeta to što koliko god on pobeðuje Srba je sve manje i na Kosovu, a i u Srbiji. Tu matematiku botovi prepokriti ne mogu. A, vidim: tu su na svaki pomen Vučićevog imena. Odanost pre svega! Unosna je!

  14. Велеиздајник је продао Косово и прави будале од нас, а пре свега СНС гласаче пошто једино они не виде шта се догодило. Што се тиче Бањске питам се како може народ на окупираној територији да изведе „терористички“ напад на окупатора. То ваљда може само у главама „међународне заједнице“ тј. оних који су окупацији и извршили.

  15. Incident u Banjskoj, a maltretiranje naroda, srpskog, 20 godina, nema veze, za engleze.

  16. Danas i dalje nastavlja da objavljuje komentare iz domena pravopisni zločini i suštinske besmislice, a u cilju čega? slobede izražavanja stavova? mišljenja? Dovoljno je pogledati komentar pod kodnim imenom „Taki“ pa da vam bude jasno o čemu govorim. A i code-name „Milann“ mu ne ostaje dužan. Mislim Takiju…

  17. Isto tako je zloupotrebio i posetu dece iz Hrvatske. Odvratno usađivanje nacionalističke propagande u glave dece.

  18. A dok čeka da ‘Beograd kaže istinu…’, radojičić može da mazne još neku milju EURa…

  19. A kakvi su roditelji koji puštaju decu na ekskurzije koje će preCednik koristiti za ličnu promociju?

  20. Kosovo je izgubio milosevic. I vucic je tada bio na vlast, I ?!
    Narod je vikao slobo sloboda!!

  21. Već je davno ustanovljeno da taj čovek nema razvijena osećanja za druge, ako ih uopšte i ima, pa ne treba da nas iznenađuje nedostatak onog što smo već znali da mu nedostaje – ljudskost.

  22. Prvo, pozvao osnovce jer matori nebi dosli. Drugo, nije deci rekao da je Kosovo srpsko samo u nasem Ustavu i da je ingerencije drzave predao u svom mandatu i svojim pregovaranjem bez podrske Skupstine. Trece, nije deci rekao da ce imati sva dokumenta Kosocske drzave (pasos, licne karte, vozacke, svedocanstva, tablice na kolima,… Cetvrto, da ce albanski jezik da bude sluzbeni jezik koji ce morati da uce.

  23. Na stranu što je u pravu, koliko god da je Biserko nesimpatična,
    u odnosu na onu kukavicu Oskara, žena je melem na ranu.

  24. Pa koliko puta ćemo se čuditi uobičajenom ponašanju tog čoveka…bez stida…srama..vaspitanja …prostakluku koji jedino može da se očekuje…od Ne Baš inteligentnog „dipl.pravnik „.
    Ko to veruje ..neka se samo
    Upita …Zar se na Pravnom fakultetu studira da Država ovako izgleda.
    Pravilo kaže…Laž..Laž ….stiže!!!

Ostavite komentar


Politika

Ko je gradonačelnik Južne Mitrovice i kandidat za Kurtijevog naslednika? 10

Ko je gradonačelnik Južne Mitrovice i kandidat za Kurtijevog naslednika?

Bedri Hamza, kandidat Demokratske partije Kosova za premijera, karijeru je počeo kao računovođa u “Trepči” 90-ih godina i dogurao do guvernera Centralne banke Kosova i ministra finansija. Trenutno obavlja funkciju gradonačelnika Južne Mitrovice, a analitičari ga opisuju kao čoveka sa stavovima koje Amerikanci žele da čuju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.