Vučić otkrio šta piše u deklaraciji Srbije i Republike Srpske: „Pažljivo su birane reči, ali su uvažavani određeni zahtevi RS“

Ostavite komentar


  1. Bednik. Zagovara sve osim demokratije i dobrosusedstva. Ratohuškač Balkana.

  2. Brate sarajte malo,ajde ljudi dosta poluvanja po Kosovu,RS,srpskoj istoriji,Jasenovcu i velicanju srbomrzitelja i njihove propagande.

  3. Izjava Vučića o pažljivo biranim rečima u deklaraciji pokazuje odgovoran pristup u formulisanju dokumenata koji imaju veliki značaj. Uvažavanje zahteva Republike Srpske ukazuje na spremnost za kompromis i zajednički rad na očuvanju dobrih odnosa

  4. Deklaracija između Srbije i Republike Srpske je rezultat detaljnih pregovora i razumevanja oba entiteta. Predsednik Vučićev naglasak na uvažavanju zahteva RS može biti ključan za dalje jačanje saradnje i međusobnog poštovanja.

  5. Ovakav pristup u kreiranju deklaracije, gde se vodi računa o osetljivosti reči i potrebama obe strane, može doprineti dugoročnoj stabilnosti i miru, što je od suštinskog značaja za napredak i prosperitet regiona.

  6. Sve lepo i bratski saopsteno bratskom narodu. Takodje, jasno dato do znanja, da Srpska ostaje u BiH.
    Da ekonomske pomoci Srpskoj nije bilo dok Vucic nije postao Presednik znaci, da ce ta pomoc i saradnja prestati, kada ponovo na vlast dodje neki novi; Toma, Boris itd.?
    Hvala, ukoliko objavite.

  7. Jedan narod, jedna vera ali ne i jedna drzava. Nego vise njih. To je trebalo napisati u deklaraciji. Sve ostalo je vec vidjeno

  8. Kad krenu svealbanski sabori pa svebosnjacki svebugarski svemadjarski spremaj traktore

  9. Ne sme da trpe odnosi sa Bosnom i Hercegovinom, nepismeni čoveče.

  10. @ Unai
    U prevodu, ajmo opet ratovati i opet dobit po nosu.
    Ovaj narod je generalno glup.

  11. Ova dvojica su teški manipulatori.
    Najgore dve osobe koje su mogle da zadese Srbe.

  12. Kada će Srbi iz Srbije poćeti svoj život da uređuju bez Srba iz CG, KiM i BiH.

  13. Srbija i Srpska uvek treba da se drze zajedno i da zajednickim snagama prevazidju sve!

  14. A vidi ti botove kako rade. Danas je Subota, placaju li ovi da radite u vikend?

  15. Svesrpska propast u režiji stranih marioneta iznutra podržanih i štićenih od kriminogenih struktura, mediokriteta i polupismenih i lažno pismenih poslušnika. Ostali- većina – nezainteresovana da li će nekakva Srbija uopšte postojati ili ne dok su im frižiderl ispunjenl „adekvatnim sadržajem“.

  16. Milorade, kad vidiš pismen botovski komentar, znaj da ga je pisao kompjuter. AI ne bira mušterije.

Ostavite komentar


Politika

Opozicija tvrdi da ne zna ko je pozvao Milorada Dodika da učestvuje u radu parlamenta Srbije: To je grubo kršenje Poslovnika 10

Opozicija tvrdi da ne zna ko je pozvao Milorada Dodika da učestvuje u radu parlamenta Srbije: To je grubo kršenje Poslovnika

"Poslanici Skupštine Srbije nisu bili obavešteni da će Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske prisustvovati sednici parlamenta na kojoj bi trebalo da se usvoji Deklaracija koja je usvojena na svesrpskom saboru. O njegovom prisustvu saznali smo iz medija. To je grubo kršenje poslovnika Narodne skupštine, ukoliko mu bude data reč", kaže za Danas Danijela Nestorović, poslanica Ekološkog ustanka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.