Vučić demantovao da poseduje snimak udesa u kom je učestvovao Zoran Babić

Ostavite komentar


  1. Demantovaće će on da nije rekao da su za Savamalu odgovorni ljudi iz vrha gradske vlasti.
    Čovek ne zaslužuje ama baš nikakvo poštovanje. On je moralno sve ono što ozbiljan čovek ne treba da bude.

  2. Ovom izvestaju nedostaje link snimka kada je rekao da je video ceo snimak da bi se odmah videla njegova svakodnevna laz. Jedino je istinito da niko nije trazio od njega snimak, ali podrazumeva se nisu ni smeli. Trebalo je da demantuje i da je rekao da zna ubicu pevacice i da ce javiti u ponedeljak, gde takodje ga tuzilastvo nije pozvalo da da izjavu

    1. Нека клинка оптужила Лечића да је силовао и Лечић је одмах позван да да изјаву. Вучић месецима прича да је Ђилас украо 619 милиона евра и нико га не позива да да изјаву!!!!!

  3. Ako je mogao d ademantuje da smo prošle godine imali izbore, što ne bi demantovao i ovo?

  4. U septembru je Vučić pozvao supruga poginule žene da vidi snimak.

    „Upozorio sam ga da je snimak jeziv. Neko je ogromnom brzinom ušao u automobil u kojem je bila Stanika“, rekao je tada Vučić na TV Pink.

  5. O kakvim to neistinama i prljavoj kampanji govorite gospodine predsedniče? Da li ste sami izjavili da ste odgledali kompletan snimak nesreće i da je snimak jeziv? JESTE. Zašto ste se mešali u nešto na šta po zakonu nemate pravo? Da li ste obećali porodici nastradale i javnosti da će te im pokazati taj snimak? JESTE. Na osnovu čega ste obećavali nešto na šta nemate nikakvo pravo, a ako ste već obećavali zašto niste ispunili obećanje? Da li vas je sramota i osećate li odgovornost što vaša vlast sudu nije htela da dostavi kompletan snimak, već ga je očigledno sekla i montirala, odnosno izbacila dva najvažnija minuta koje ste samo vi mogli da vidite? Zar to nije najteži kriminal i najgori atak na pravosuđe? Ako je sve čisto i ako nemate šta da krijete zašto kao najveći autoritet u ovoj zemlji ne naterate odgovorne da pronađu (ako već nije kod vas) kompletan, nemontiran snimak i dostave ga sudu? Ne tvrdim da je Babić vozio i da ga vi štitite od zatvora. Ne tvrdim ni da je vozio neko sasvim treći, do koga vam je mnogo više stalo nego do Babića, o čemu se u javnosti takođe špekuliše. Ali je očigledno da u tom slučaju stvari nisu čiste i da je zakon gažen kao krpa i da ste vi lično za to najzaslužniji. To nema nikakve veze sa prljavom kampanjom protiv vas, ne znam zašto pominjete i svoju porodicu u tom kontekstu, već surova i sramna istina.

  6. Ovakvih „fora i fazona“ nema ni u crtanom filmu! Zar on stvarno misli da se mi svi kopčamo na leđima i da nemamo grama mozga kao njegovi botovi i podanici?

  7. Ovo je stvarno koliko mediji u Srbiji insistiraju da okrive Vučića ni krivog ni dužnog.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.