Vučić: Deonica autoputa Istočni krak Koridora 10 mogla biti otvorena i pre 50 godina, ali nije

Ostavite komentar


  1. A ne lupetaj, jedva smo se tada oporavili od rata, jedva smo nesto i imali, silne kredite uzimali, ostavili nas u dugovima, ne tolikim kao sto nas sada ti i ovi tvoji ostavljaju.

    1. Trebao si da završiš u Haškom sudu,zajedno sa svojim mentorom-monstrumom šešeljem. Na žalost i na veliku nesreću srpskog naroda – nisi.

  2. Nazalost svedoci smo toga da je moglo i ranije. Ali trebalo se uhvatiti u kostac sa time i preci zahtevne prepreke. Visestruki znacaj Koridora 10 je nova slika.

    1. Ovaj ti je dobar Tijana.
      Kad smo kod slika,koje pomimjes Tijana,kakvu sliku imas o sebi,o Tijana?

  3. Kad covek hoce da vozi bolji auto da mu je udobnije, onda kupi bolji auto ili za keš ili ako nema para, na kredit. Dakle koliko put košta i kakva je studija opravdanosti i gde moze da se pročita?

  4. Prvo ste bili komunjare,potom četnici,pa zajedno crveni četnici.Mahali od Kavlovca do Kavlobaga,posvadjali nas sa celim svetom.Sada servirate Turke,Madjare,pomalo Putina,najnovoji projekat ,,Sjedinjene Bosanske Države,,sr+cg+smk+ks+al+bh,,prodje mi život u glupostim i bedi.

    1. Tu bagru su Hrvati za vreme rata 91-95 ispravno nazivali UdboCetnici.
      Ispred Udbo nedostaje i Kos.
      Banda se neizmerno (kroz razne transformacije) obogatila, pobila 200.000 ljudi i raselila oko 5.000.000.
      Sada, bukvalno, prodaju zemlju.

  5. Beograd na fekalijama je mogao da izgradi Tito, ali nije.
    Prepustio je urbanistima, arhitektima, gradjevincima da izgrade Novi Beograd, ciji stanovnici nisu pili Tominu pisacku, vec vodu iz Save i to preciscenu.

  6. Mnogo toga je trebalo biti izgradjeno u poslednjih 50 godina..ali nije…ipak,Srbija se ubrzano razvija..ulaganjem u puteve otvara se put novim investitorima..

  7. Mogla je biti da su Srbiji spajaju sa svetom a ne razdvajali, to je razlika između političara pre 50 godina, i današnjeg predsednika Vučića, koji spaja Srbiju, razvija ekonomski, gradi mir stanbilnost omogućava bolji standard građana.

    1. Sa kime je spaja?Sa tadicijalnim neprijateljima Albanijom,Turskom,Bugarskom?Oni nikaada ne mogu da budu prijatelji pravih Srba vec samo komunjarskih potmaka.

  8. Svi su oni pricali ali niko nista konkretno nije uradio, uvek je najlakse da se sve zavrsi na recima i obecanjima.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.