Vučić: Dijalog i reforme pa u EU

Ostavite komentar


  1. Okoncanje pregovora = priznanje kim;
    spoljna politika = sankccije Rusiji
    A on covek optimista…

  2. Znam da svi pričaju da su reforme bolne i da zahtevaju mnogo žrtvi, ali standard se podiže i možemo da ličimo na neku od zapadnih zemalja u koju hrle mladi. Smatram da su uslovi koje EU u interesu unije, ali i mi ćemo jednog dana biti deo nje. Međutim, ukoliko se postavi pitanje priznavanja Kosova, to bi trebalo na referendum.

  3. Tačno! Kad Srbija ispuni sve što se od nje traži, a to znači "na kukovo leto".
    Vučić nije voljan da reši Savamalu, što je najlakši mogući problem. Kako će rešiti teža pitanja?
    Pa nikako. Sedeće lepo na vlasti dok može a Srbiji se , bar po njegovom ponašanju, u EU ne žuri!

  4. Pre promene Ustav, Srbija mora prema EU da postavi svoje uslove : RAVNOPRAVNOST Srba i Albanaca , tj. ista prava koja imaju Albanci u Republici Kosovo , moraju da dobiju i Srbi u Republici Srpskoj!! Svi pametni Srbi znaju da je važniji bezbedan život Srba van matice, nego teritorije bez Srba, pogotovo danas kada nas svake godine ima manje za 50.000 (30.000 negativan natalitet, plus 20.000 odlazak u EU) !!

  5. Kolicina informacija jednaka nuli. Samo jos jedan razlog da se oglasi u novinama pa cak i kad nema sta novo da kaze! To smo vec sve znali ali nismo ispunili!

  6. @ravnopravnost Srba i Albanaca: da ti je obrazovanje bar polovina od kolicine ostrascenosti ne bi pisao takve gluposti, jer su stanovnici Republike srpske DRZAVLJANI DRZAVE koja se zove BIH, a ne Srbija. Svojoj drzavi terate inat i blokirate njen put ka EU i stovremeno ste sa Dodikom na celu SUSEDNOJ drzavi Srbiji kamen oko vrata. Gradjani i gradjanke Srbije ne mogu vecito da budu taoci zbog ratnih zlocinaca koji su heroji za stanovnike tog dela BIH, kao i zbog Dodikove retrogradne inadzijske politike danas. DRZAVA Srbija ima svoju vladu kao i sto DRZAVA BIH ima svoju; tako da sto god vam fali u delu BIH koji se zove Republika srpska mozete se obratiti SVOJOJ VLADI U SARAJEVU.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.