Vučić: Dijalog sa Prištinom nastaviće se u „najboljem slučaju“ u decembru

Ostavite komentar


  1. Znači ovi ukinu takse a mi njima nezavisnost. Nema više priče o Zajednici srpskih opština, o povratku raseljenih… sad su takse glavne

  2. U decembru bice u novembru . . .naredne 2020 godine. A rusenje ne legalnog objekta,i on u decembru??? I otvaranje autoputa i on u decembru 18.12. lele nama kakvi ce to tv prenosi biti . . .blago nama.

  3. A u medjuvremenu opet neka istorijska poseta Kosovu i tra la la i opet nista. Oprobana taktika, sve odlazemo za 2,3 eventualno 6 meseci, pa opet odlazema za 4,5 eventualno 10 meseci, uz rezimske tabloide i televizije,i resenja nigde. A rezimski placenici po jutarnjim programima rezimskih televizija velicace svaku odluku vlasti,i tako danima, mesecima, godinama a i dalje smo u blatu, da ne kazem u g….ma. I svaki ne uspeh predsednika, se predstavlja kao pobeda. Uzas.

  4. Mi i hocemo dijalog,problem je nedokazna Pristina,koja ima podrsku ,zna se od koga,pa zato i tvrdi pazar!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.